RG
Go
|
No ale jak Wy się poznacie? Może Zyon muszkę na przykład założy albo jakiś melonik... Umówimy się w knajpie z wątróbką w cebulce... poznamy się po talerzu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chińska medycyna twierdzi, że najpierw musi być gorzej, by mogło być lepiej A jak robić remont jezdni to lepiej, zerwać całość i położyć nową, niż łatać ciągle dziury...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Chinczycy raczej nie moga sie mylić, skoro ich kultura (wiedza) sięga kilku tysięcy lat
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
W tej dziedzinie nie myli się jedynie dr Kwaśniewski.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Trochę poprawy już jest. Chyba już przypominałam, ale co tam - B : T : W = 1 : 3 - 4 : do 0,6
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mgr Kwaśniewski, to co? Krzywo te sanki ciągnie?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Już mi się po nocach śni to BTW
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Też prawda
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Chińska medycyna twierdzi, że najpierw musi być gorzej, by mogło być lepiej A jak robić remont jezdni to lepiej, zerwać całość i położyć nową, niż łatać ciągle dziury... Nawiązujesz do trądziku młodzieńczego? Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chińska medycyna twierdzi, że najpierw musi być gorzej, by mogło być lepiej A jak robić remont jezdni to lepiej, zerwać całość i położyć nową, niż łatać ciągle dziury... Nawiązujesz do trądziku młodzieńczego? Na przykład. W pierwszej czy drugiej linijce?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niby skąd?! Dresiarze mają zwykle mikrocefalię...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
RG, na szkoleniu w Siennie dowiedziałam się, że nie jest dobrze jeść jeden posiłek dziennie przy miażdżycy. 3 powinny być...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Spróbuję wdrożyć, dziękuje
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
RG, na szkoleniu w Siennie dowiedziałam się, że nie jest dobrze jeść jeden posiłek dziennie przy miażdżycy. 3 powinny być...
A powód podali?
|
|
|
|
|
|
|
|