Zyon
|
Ja pije kawe z cynamonem, normalnie mozesz do kubka dodac przed zalaniem albo od razu parzyc z cynamonem. zmienia smak kawa ale na plus raczej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja pije kawe z cynamonem, normalnie mozesz do kubka dodac przed zalaniem albo od razu parzyc z cynamonem. zmienia smak kawa ale na plus raczej
Tak samo. Ja mam wrażenie, że rozgrzewa tak od pół łyżeczki w górę. Ale może dlatego, że przeczytałem w "Tinie" I skóra ładnie pachnie po jakimś czasie.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Super, wielkie dzięki... Dzisiaj poszukam tego cynamonu a jutro wypróbuję z kawą.
Miało być pół łyżeczki?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Super, wielkie dzięki... Dzisiaj poszukam tego cynamonu a jutro wypróbuję z kawą.
Miało być pół łyżeczki?
A to już do pani doradcy pytanie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Miało być pół łyżeczki?
A to już do pani doradcy pytanie upss, sorry, wyszedlem przed szereg , oczywiscie pani doradczyni ma pierwszenstwo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Miało być pół łyżeczki?
A to już do pani doradcy pytanie upss, sorry, wyszedlem przed szereg , oczywiscie pani doradczyni ma pierwszenstwo No jacha, bo Ty jakieś ekogłupoty proponujesz...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Jest u mnie Dar Natury w CH w którym mam biuro, więc wyskoczę i sprawdzę co w trawie piszczy. Zwłaszcza, że tam gdzie biorę prądy nie było "Optymalni" więc zajrzę do księgarni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... Przy moim sposobie odżywiania się jak zacznę stosować całe jajka to chyba tak wyjdzie 1 : 2-2,5 : 0,5. Może brzuch mi się trochę rozciągnie to wtedy zmieszczę więcej tłuszczu A dlaczego masz jeść całe jajka? Żółtka są wartościowsze. Mają działanie przeciwmiażdżycowe. I brzuch sobie rozciągać? Po co?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało być pół łyżeczki?
A to już do pani doradcy pytanie Tak pół. Ja tylko piszę to co usłyszałam na szkoleniu w Słupcy...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba już czas na porady u ciotki Ady...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
... Przy moim sposobie odżywiania się jak zacznę stosować całe jajka to chyba tak wyjdzie 1 : 2-2,5 : 0,5. Może brzuch mi się trochę rozciągnie to wtedy zmieszczę więcej tłuszczu A dlaczego masz jeść całe jajka? Żółtka są wartościowsze. Mają działanie przeciwmiażdżycowe. I brzuch sobie rozciągać? Po co? Oddzielanie żółtek od białek wpływa na mnie destrukcyjnie... zwłaszcza po sobocie, kiedy to trafiłem na czarne jajko, w domu śmierdziało aż do rana A to były świeże jaja z sokołowa Wieczorem to co innego, mam czas na zabawę z oddzielaniem ale z rana, przed pracą nie za bardzo, więc jak zjem 3, 4 całe jajka rano a wieczorem 8 żółtek to i tak będzie dobrze w ogólnym bilansie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Miało być pół łyżeczki?
A to już do pani doradcy pytanie upss, sorry, wyszedlem przed szereg , oczywiscie pani doradczyni ma pierwszenstwo Długo to potrwa? Nie, juz niedlugo Juz nie bede wychodzil przed szereg Przepraszam....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Kupiłem cynamon mielony, zaraz zrobie sobie kawę Niestety u mnie jest jakiś nature hous i tam są chyba jakieś mydła???
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zrezygnowal z miesa i nabialu...ciekawe czy jajka chociaz.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Powiedzą, że ma czekać na śmierć, kupować leki za 700 zł miesięcznie (które niszczą wątrobę) i nie szukać pomocy w leczeniu alternatywnym. Piknie. Można jakoś go poinformować o DO?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
mozna , jest tam jego strona podana.
|
|