|
Zyon
|
No ty w niecaly rok natrzaskales tutaj wiecej niz tam w rok Jestes juz dorosle dziecko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No ty w niecaly rok natrzaskales tutaj wiecej niz tam w rok Jestes juz dorosle dziecko Nawet nie wiem gdzie to patrzeÄ... Ale tutaj jest KOCS i wiÄcej siÄ klepie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i nie ma straznika dziennego limitu napisanych postow choc jeden taki mial zapedy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Oj gdyby byĹ tutaj limit, to ja juĹź bym dostaĹa co najmniej 3 lata w zawieszeniu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oj gdyby byĹ tutaj limit, to ja juĹź bym dostaĹa co najmniej 3 lata w zawieszeniu... Oj, chyba by Ci juĹź odwiesili...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...albo powiesili...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Oj gdyby byĹ tutaj limit, to ja juĹź bym dostaĹa co najmniej 3 lata w zawieszeniu... recydywa
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oj gdyby byĹ tutaj limit, to ja juĹź bym dostaĹa co najmniej 3 lata w zawieszeniu... oj dostalabys, dostala, edytka by byla na procesie oskarzycielem posilkowym z mila checia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
i lanie kablem od pralki po golych udach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
No coĹ Ty? Szalony?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RG
Gość
|
Renia, chyba mi siÄ udaĹo ale pewny nie jestem. Rano (6:00) şóĹtkowniac 1/4 na 50g smalcu, w pracy ok. 20g orzechĂłw laskowych o 17:00 100g galarety z nóşek wieprzowych i o 20:00 jedne ziemniak ok. 200g (róşnie 160-190g) i 6 sadzonych şóĹtek na 50g smalcu. Smalec wciÄ
gniÄty z ziemniakami. A na noc dwie maĹe kostki czekolady 80%. Zastanawiam siÄ czy jedzÄ
c o 17:00 i 20:00 moĹźna to zaliczyÄ do dwĂłch oddzielnych posiĹkĂłw?
PS. Cynamon nie wypaliĹ, nie bÄdÄ pisaĹ co siÄ staĹo, chociaĹź chyba coĹ poprawnego w nodze odczuĹem to jednak zrezygnujÄ z niego.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
W cynamonie chyba najlepszy jest zapach...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
Ma wĹaĹciwoĹci rozszerzajÄ
ce naczynia... i tak coĹ mi lepiej byĹo z nogÄ
przez dwa dni ale jednak odpuszcze sobie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ma wĹaĹciwoĹci rozszerzajÄ
ce naczynia... i tak coĹ mi lepiej byĹo z nogÄ
przez dwa dni ale jednak odpuszcze sobie Cynamon robi siÄ z kory, a ta zawiera salicylany, jak kaĹźda. Ĺykasz to w aspirynie
|
|
|
|
|
|
|
RG
Gość
|
Podobno zawiera to co w trawie od ĹźubrĂłwk, wafaryna czy coĹ takiego a to podobno jest zakazane przez UE.
|
|
|
|
|
|
|
|