Autor
|
Wtek: Leki nowej generacji... (Przeczytany 440968 razy)
|
Sandman80
Go
|
A nie wiem ile Jezus pościł To tylko tak wygląda, stan podczas jest bardzo ok, gorzej z powrotem do jedzenia Podobno krócej Tak od początku postu czułeś sie dobrze ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ile kilogramów schudłeś? Nie przyznaj się, tylko kłam, bo jak prawdę powiesz, to masz przekichane!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A nie wiem ile Jezus pościł To tylko tak wygląda, stan podczas jest bardzo ok, gorzej z powrotem do jedzenia Podobno krócej Tak od początku postu czułeś sie dobrze ? 40 dni na pustyni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ile kilogramów schudłeś? Bardzo szybko około 12, w jakieś dwa tygodnie, a potem już bardzo powoli i w sumie 17.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ile kilogramów schudłeś? Bardzo szybko około 12, w jakieś dwa tygodnie, a potem już bardzo powoli i w sumie 17. Sporo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ile piłeś? Wodę mam na myśli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ile kilogramów schudłeś? Bardzo szybko około 12, w jakieś dwa tygodnie, a potem już bardzo powoli i w sumie 17. Sporo... O taktyka dojrzałej kobiety, na wyciągnięcie szczerych wyznań... Nokaut będzie później...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A ile kilogramów schudłeś? Bardzo szybko około 12, w jakieś dwa tygodnie, a potem już bardzo powoli i w sumie 17. Sporo... O taktyka dojrzałej kobiety, na wyciągnięcie szczerych wyznań... Nokaut będzie później...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ile kilogramów schudłeś? Bardzo szybko około 12, w jakieś dwa tygodnie, a potem już bardzo powoli i w sumie 17. Sporo... O taktyka dojrzałej kobiety, na wyciągnięcie szczerych wyznań... Nokaut będzie później... Niew każdy jest taki wyrafinowany...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie wiem ile Jezus pościł To tylko tak wygląda, stan podczas jest bardzo ok, gorzej z powrotem do jedzenia Podobno krócej Tak od początku postu czułeś sie dobrze ? Nie. 3-4 dni było słabo, głodno, chłodno i bez energii. Ale po tym czasie jakby ktoś przełączył pstryczek i już do końca czad! Serio, wyprawa w góry, marsze, krótki sen, świetny humor... Rozumiem, że to się może podobać miłośnikom postów.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A nie wiem ile Jezus pościł To tylko tak wygląda, stan podczas jest bardzo ok, gorzej z powrotem do jedzenia Podobno krócej Tak od początku postu czułeś sie dobrze ? Nie. 3-4 dni było słabo, głodno, chłodno i bez energii. Ale po tym czasie jakby ktoś przełączył pstryczek i już do końca czad! Serio, wyprawa w góry, marsze, krótki sen, świetny humor... Rozumiem, że to się może podobać miłośnikom postów. Więc czemu go zakończyłeś? Czułeś się słabo, czy głód? Odpowiedz bez obaw dojrzałej kobiecie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ile piłeś? Wodę mam na myśli.
Normalnie. Miałem cały czas wodę, jakąś na maksa zmineralizowaną, ale nie piłem jej zbyt dużo, nie czułem pragnienia. To były wakacje, więc może nawet mniej niż zwykle w takich warunkach...
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Nie. 3-4 dni było słabo, głodno, chłodno i bez energii. Ale po tym czasie jakby ktoś przełączył pstryczek i już do końca czad! Serio, wyprawa w góry, marsze, krótki sen, świetny humor... Rozumiem, że to się może podobać miłośnikom postów.
Dla mnie to jakiś kosmos mieć taką silna wole.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A nie wiem ile Jezus pościł To tylko tak wygląda, stan podczas jest bardzo ok, gorzej z powrotem do jedzenia Podobno krócej Tak od początku postu czułeś sie dobrze ? Nie. 3-4 dni było słabo, głodno, chłodno i bez energii. Ale po tym czasie jakby ktoś przełączył pstryczek i już do końca czad! Serio, wyprawa w góry, marsze, krótki sen, świetny humor... Rozumiem, że to się może podobać miłośnikom postów. Więc czemu go zakończyłeś? Czułeś się słabo, czy głód? Odpowiedz bez obaw dojrzałej kobiecie... Ja tez jestem dojrzała i też bez obaw możesz mi wszystko powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
RG uciekł, bo nie wytrzymał presji... Celebrowałem własnie karkóweczkę i sadzone żółteczka... nigdzie nie uciekam, bo nie mam gdzie uciec Szkoda, że zaśmiecacie mój temat... no ale może ktoś dociekliwy dokopie się do mojej historii w przyszłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|