renia
|
Nie mów, że nie mówisz, że na straganie masz najlepsze warzywa w okolicy. Nic takiego nie mówię, ani ja nie sprzedaję na żadnym straganie, ani w żadnym innym miejscu. A pracownicom naszym nigdy nie kazałam kłamać. Kłamstwo ma "krótkie nogi". A w ogóle to pisz o sobie. Czym Ty się zajmujesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
niewielki towar niewielkie oszustwo Idę jako kawaler do upatrzonej, też wprowadzam ją w błąd . Element życia. ............... Jak mogłeś? Zosia nie wnosi reklamacji...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Przedstawiłem się nieco w innym świetle. Niczym rasowy polityk reklamacji? a co się dzieje po 4 latach, gdy reklamujemy w wyborach? Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Nierzadko na gorsze.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Czym Ty się zajmujesz? Bliżej mi do kontroli jakości niż do marketingu, choć marketing lubi się chwalić kontrolą jakości jeśli pomyślna. Nie żeby patologii nie było jak np. norma zawartości ołowiu w szybach okiennych, o lutowaniu nie wspomnę, ale cóż takie globalne ociemlenie panuje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale to normalne. Obojętnie ile masz, wytrzepią Cię z kasy do cna. A efektu żadnego . Co to za stwierdzenie? Wyleczyła się, ale musi łykać tabletki za 18 tys miesięcznie prze kilka lat. To kłamstwo na resorach .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zgqadza sie, na tym polega ten biznes. Nikt nie powie Korze, ze o wiele taniej jest po prostu nie chorowac, ale w by Kora z pewnoscia nie uwierzyla. Wiem, bo widzialem takie przypadki.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
ale to normalne. Obojętnie ile masz, wytrzepią Cię z kasy do cna. A efektu żadnego . Co to za stwierdzenie? Wyleczyła się, ale musi łykać tabletki za 18 tys miesięcznie prze kilka lat. To kłamstwo na resorach .
Moja siostra po chemio i radioterapii (rak piersi) nie brała leków przeciw nawrotom i żadnych nawrotów nie ma, a to już chyba 10 lat minęło... Może te leki właśnie generują nawroty, bo większość biorących je ma...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlaczego kłamstwo? To rodzaj wolności ,każdy ma swój rozum i postępuje tak, na ile go stać .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Moja siostra po chemio i radioterapii (rak piersi) nie brała leków przeciw nawrotom i żadnych nawrotów nie ma, a to już chyba 10 lat minęło... Może te leki właśnie generują nawroty, bo większość biorących je ma... No bo Renia jest w pobliżu ,dlatego może ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dlaczego kłamstwo? To rodzaj wolności ,każdy ma swój rozum i postępuje tak, na ile go stać . to ciekawe, dlaczego wcześniej go nie miałeś ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, co roku można brać łapówy ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Byłoby świetnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest szczepionka na raka czy przeciw niemu... Ale czy taka szczepionka przeciwko jednemu rodzajowi raka zabezpieczać ma, czy przeciw wszystkim?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Pełniący obowiązki dyrektora Centrum Onkologii-Instytutu w Gliwicach prof. Leszek Miszczyk podkreślił w rozmowie z dziennikarzami, że wspólne stanowisko parlamentarzystów dodaje mu nadziei.
"Jest to kolejny krok urzeczywistnienia naszych zamierzeń (…). Jest to na pewno symptom bardzo pozytywny. Tym bardziej, że odwiedzili nas parlamentarzyści z zupełnie różnych ugrupowań i to dodaje mi dużo nadziei, że sprawa może dojść do pozytywnego końca" - powiedział prof. Miszczyk. rożni ludzie mają rożne marzenia , niekiedy dziwne. Ale może tylko dla mnie. http://stooq.pl/n/?f=1026352&c=2&p=4+22powstanie niezależnego Instytutu Onkologii na Śląsku w Gliwicach
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlaczego kłamstwo? To rodzaj wolności ,każdy ma swój rozum i postępuje tak, na ile go stać . to ciekawe, dlaczego wcześniej go nie miałeś ? A sąd ty to wiesz że nie miałem ? Pisz o sobie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dlaczego kłamstwo? To rodzaj wolności ,każdy ma swój rozum i postępuje tak, na ile go stać . to ciekawe, dlaczego wcześniej go nie miałeś ? A sąd ty to wiesz że nie miałem ? Pisz o sobie No ja nie miałem. Sprawność umysłu wzrosła mi na Żywieniu Optymalnym i wyłączeniu TVN Mówisz, że każdy na swój rozum w kontekście korzystania z dobrodziejstw ŻO. Zakładam, że nie jesteś od urodzenia na ŻO, więc wcześniej nie posiadałeś rozumu. Wg Twojej narracji. Wg mojej - ja zostałem perfidnie oszukany, bo byłem naiwny.
|
|
|
|
|
|
|
|