Jarek
Go
|
Nadal nie odpowiedziałaś na pytanie. Nie masz Hashi, wyleczona, czyli jak wrócisz do parametrów środowiska z okresu choroby, to ona już nie wróci? Czyli dieta dożywotnia? Czym się to różni od dożywotnich tabletek? Niczym i zgadzam się z tobą. Dieta Optymalna i złota proporcja jest dla takich jak ja, czyli kompletnych dyletantów dietetycznych. Nie mam zielonego pojęcia o biochemii i nie będę zgrywał za znawcę i jedynie staram się jeść wg przykazań. Gdzieś tam pewnie w widełkach się łapię, bo nie choruję jeszcze i chce mi się nadal na nartach jeździć. A więc przykładowo: ja muszę jeść warzywa i owoce aby uzupełnić witaminę C, a ktoś obcykany jak Ty nie musi, bo doje w tabletkach albo ja dopiję śmietanki po intensywnym wysiłku fizycznym, a ktoś dobry z biochemii jest w stanie sobie to zasuplementować umownie "chemią". I tyle w temacie, dla mnie ta dieta musi być dożywotnia. Pewnie. Dla mnie minimalisty ŻO jest super sposobem na życie, ale nie mam zamiaru się nim dzielić, i wmawiać innym ze jest ponad wszystko. Ty
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nadal nie odpowiedziałaś na pytanie. Nie masz Hashi, wyleczona, czyli jak wrócisz do parametrów środowiska z okresu choroby, to ona już nie wróci? Czyli dieta dożywotnia? Czym się to różni od dożywotnich tabletek? Niczym i zgadzam się z tobą. Dieta Optymalna i złota proporcja jest dla takich jak ja, czyli kompletnych dyletantów dietetycznych. Nie mam zielonego pojęcia o biochemii i nie będę zgrywał za znawcę i jedynie staram się jeść wg przykazań. Gdzieś tam pewnie w widełkach się łapię, bo nie choruję jeszcze i chce mi się nadal na nartach jeździć. A więc przykładowo: ja muszę jeść warzywa i owoce aby uzupełnić witaminę C, a ktoś obcykany jak Ty nie musi, bo doje w tabletkach albo ja dopiję śmietanki po intensywnym wysiłku fizycznym, a ktoś dobry z biochemii jest w stanie sobie to zasuplementować umownie "chemią". I tyle w temacie, dla mnie ta dieta musi być dożywotnia. Pewnie. Dla mnie minimalisty ŻO jest moim sposobem na życie, ale nie mam zamiaru się nim dzielić na forum, i wmawiać innym ze jest ponad wszystko.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie, ja też nikomu do talerza nie zaglądam i też nie lubię jak mi dietę układają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie - "dla dobra i na rzecz"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ale czy na pewno chodzi o "mózg", czy o "musk"?
|
|
|
|
|
|
|
|
buciaratti
Go
|
Bluetooth też takie młode nie jest. Elon Piżmo