renia
|
Podaję niżej adres strony naszego Oddziału. Można na niej się rejestrować (zakładać swoje konto) co jest warunkiem aby móc tam pisać. Stronę tą założył Użytkownik naszego Forum "anakin". Bardzo dziękuję w imieniu całego naszego Oddziału. Na tej stronie będą zamieszczane informacje związane z działalnością Oddziału (miejsce spotkań, terminy, organizacja zjazdów) jak i przepisy optymalne, artykuły własne oraz ciekawostki i nowości z internetu oraz z działalności OSO... I jak Wam się podoba? Jeszcze ciągle jest ona w trakcie budowy, a ja na etapie nauki jej obsługiwania. http://optymalni.hol.es/
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podaję niżej adres strony naszego Oddziału. Można na niej się rejestrować (zakładać swoje konto) co jest warunkiem aby móc tam pisać. Stronę tą założył Użytkownik naszego Forum "anakin". Bardzo dziękuję w imieniu całego naszego Oddziału. Na tej stronie będą zamieszczane informacje związane z działalnością Oddziału (miejsce spotkań, terminy, organizacja zjazdów) jak i przepisy optymalne, artykuły własne oraz ciekawostki i nowości z internetu oraz z działalności OSO... I jak Wam się podoba? Jeszcze ciągle jest ona w trakcie budowy, a ja na etapie nauki jej obsługiwania. http://optymalni.hol.es/Reniu, bardzo mi się podoba. Styl, szata graficzna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No bardzo pięknie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Napisze chetnie jeszcze raz: bardzo fajna strona i gratulacje dla Anakina.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
gratulacje dla Anakina. Właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
gratulacje dla Anakina. Właśnie! Bez wątpienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U la la i to Forum na honorowym miejscu! DZIĘKUJĘ.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję za miłe opinie... za tylko wybierałam wzór...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Ach i nie zapomnij Renia dodac sekcji "Niepolecane strony" i dodaj tam DD
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak ja nie chcę. Osoby zarejestrowane musza mieć zmieniony przeze mnie status na "autor", żeby mogły pisać. Ja nie chciałam funkcji komentarzy. Nie chce mi się walczyć z w(i)a(t)r(i)at(k)ami...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ach i nie zapomnij Renia dodac sekcji "Niepolecane strony" i dodaj tam DD Właśnie... jak to niepolecanie odwrotnie działa... No wlasnie ale w ramach rewanzu, ze tak pieknie reklamuja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Osoby zarejestrowane musza mieć zmieniony przeze mnie status na "autor", żeby mogły pisać. Ja nie chciałam funkcji komentarzy. Nie chce mi się walczyć z w(i)a(t)r(i)at(k)ami... No właśnie widzę, że nic nie mogę, tylko mogę oglądać... A chciałem napisać chociaż "dzieńdybry".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zarejestrowałeś się? Jeśli tak, to spróbuję zmienić ci status na "autora". Ale na Admina to nie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Się zarejestrowałam. I co?