|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz dziadka zaangażował do zabawy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam już 4 Użytkowników i 10 odsłon...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podrzuc adres coolesiowi, to bedziesz miala 1000 odslon dziennie Wrzuc jakies listy albo historie, zeby mogl linkowac na DD Za darmo i wykonanie z wielkim zapalem gwarantowane
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podrzuc adres coolesiowi, to bedziesz miala 1000 odslon dziennie Wrzuc jakies listy albo historie, zeby mogl linkowac na DD Za darmo i wykonanie z wielkim zapalem gwarantowane Stawiam na jakość a nie na ilość...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Się zarejestrowałam. I co?
A możesz poczekać do jutra?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Się zarejestrowałam. I co?
A możesz poczekać do jutra? Dobra. Poczekam.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ach i nie zapomnij Renia dodac sekcji "Niepolecane strony" i dodaj tam DD Właściwie to można by dodać taką "czarną listę" i pozwolić użytkownikom dodawać do niej strony... Rozważę. A czy jako zalogowani użytkownicy macie dostęp do podstrony Podziel się ciekawą stroną po prawej w rubryce Panelu Użytkownika? Ja nie chciałam funkcji komentarzy. Nie chce mi się walczyć z w(i)a(t)r(i)at(k)ami... Może jednak dodam Ci wygodny system komentarzy pod artykułami, co? Możliwość komentowania, a więc pewnej formy interakcji/integracji, jest pożądana, myślę. Pozwoli "związać" bardziej czytelników ze stroną. Ludzie lubią zostawiać komentarze. W razie czego, gdyby "sprzątania" było więcej, możesz zawsze wziąć kogoś do pomocy. Wystarczy przenieść go do grupy Editor lub Publisher. Tereso Stachurska, akurat gdy zakładałaś konto włączyłem na moment aktywację konta przez maila. Ale nie musisz szukać tego maila (pewnie wylądował w spamie) i klikać w link aktywacyjny, bo już aktywowałem Twoje konto. [b]Jeśli kiedykolwiek trafi się komuś biała strona z błędem zatytułowanym "Bad Request", to niech tu da znać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś do tych komentarzy nieśpieszno mi.....
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Coś do tych komentarzy nieśpieszno mi..... Renia jesteś już zaprawiona w bojach. A ......nie unikniesz tego. Tak mi sie przynajmniej zdaje. Albo faktycznie zablokować i już. Ale to i nie pochwalę Cie w komentarzu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Coś do tych komentarzy nieśpieszno mi..... Boisz sie najazdu "optymalnych" ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A już sama nie wiem... ale planowałam bez komentarzy. Raczej taka strona informacyjna...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jasne, ze jepiej, popatrz na strone Teresy jaki tam chlew zrobili ci "optymalni inaczej". Glupim lepiej nie dawac tuby do reki, bo jak nie beda mieli nic do powiedzenia to beda ja przystawiac chocby do tylka, zeby tylko cos "powiedziec".
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Bardzo obrazowo to ująłeś...
|