renia
|
... Jutro będę w Jastrzębiej Górze, to dowiem się w Arkadiach czy czasami jakiś lekarz Optymalny też by mógł przyjechać... Jednak przemyślałam sprawę i nie będę próbowała zapraszać lekarza optymalnego. Może przy kolejnych spotkaniach jeśli będzie taka potrzeba i możliwość...To by mogło całkowicie wypaczyć charakter tego spotkania. Mogłoby przekształcić się w poradnictwo lekarskie. Pierwsze spotkanie powinno mieć głównie charakter organizacyjny, będziemy musieli porobić pewne ustalenia co do dalszych potencjalnych spotkań i ich charakteru, miejsca i statusu...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Grunt to autopromocja...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, gratulacje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki. Ale nie ma czego na razie. Zobaczymy co z tego wyjdzie...czy jakaś grupa się tutaj zawiążę...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tam w wejherowie gdzie bylem, nie pamietam nazwy ulicy ale obok jest taka wielka porosnieta drzewami gora, spotkalem faceta, ktory kiedys byl szefem kuchni a teraz ma cukrzyce, i tak uszkodzone nerki, ze go musza dializowac co 3 dni. Przykry widok, czlowieka, ktory wlasciwie juz tylko wegetuje. W niedziele juz byl tak zatruty, ze nic mu sie nie chcialo. Smutne to bylo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bo nie przestrzegał 5*wio, tylko dieta korytkowa dla mózgu mu była w łepetynie! SAM SOBIE WINIEN.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No na pewno sobie, bo komu ale teraz to i po trochu juz sobie i lekarzom tylko nie wiadomo w jakim stopniu. Tak probowalem ostroznie wysondowac te tematy i niestety, lekarze juz go kontrolouja calkowicie. Smutne takie, facet jeszcze niestary taki a juz widac, ze to rownia pochyla, skora szara, oczy zmeczone i dializa co 2 dni. NIgdzie nie pojedzie, bo musi byc kolo szpitala.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Ale jeszcze ze wszystkimi nie jest tak źle w tym Wejherowie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma być 14 osób... zobaczymy (my) czy wszyscy się zjawią... To już w tą niedzielę...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bedzie balanga Tylko nie dawaj im cebuli i masla orzechowego, bo ich glowy rozbola
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nic z tych rzeczy... będzie optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, że mnie tam nie będzie, ale... Nie dam rady.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam nadzieję, że się taka grupa zawiąże...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Planowane na wczoraj spotkanie się odbyło. Było na nim 14 osób. Już planujemy następne spotkanie w Gdyni, zaraz po Nowym Roku. Poinformuję o jego terminie na łamach miesięcznika "Optymalni". Opiszę to wczorajsze spotkanie i wyślę opis - wraz z porobionymi na nim zdjęciami - do biura OSO. Sądzę, że w niedługim czasie ukaże się to sprawozdanie w kolejnym wydaniu naszego miesięcznika. Przypomnę jeszcze, że można go prenumerować w wersji tradycyjnej - papierowej, jak i elektronicznej. http://optymalni.org.pl/index.php?dzial=category&id=39&seo=prenumerataTo spotkanie na pewno przekonało nas, że takie spotkania są potrzebne, przyjemne i pożyteczne...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I świetnie! Jeszcze 1% trzeba rozpropagować wśród znajomych! Bo Stowarzyszenie dobrze wydaje pieniądze uzyskane z działalności Pożytku Publicznego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spytam się mojej księgowej (jest ona moja "starą" koleżanką), czy mogłaby proponować to 1 % tym, którzy na nic tego nie deklarują...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, tak się powinno!
|