administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Optymizm i pozytywna energia Prezesa daje wyniki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, właśnie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Optymizm i pozytywna energia Prezesa daje wyniki... A ja uważam- a jest to powierzchowne, że- ... *... - to przyjaźń dyskretnie popycha filmową Trójkę Śmiałków do osiągania takich, a nie innych wyników. I tym razem mogę się mylić, ...ale- co poczytuję za osobisty sukces- nie muszę. *- wielokrotnie oglądając "video raport" na stronie głównej optymalni.org.pl(który permanentnie opóźnia jej start i zakłóca moją, wieczorną ciszę domową- tylko od czasu do czasu oczywiście. )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Następne spotkanie jest zaplanowane na 3 lutego (niedziela) na godz. 14:00 w coffee time w Gdyni. (Kawiarnia vis-a-vis dworca głównego - Gdynia ul. Starowiejska 56). Wszystkich Optymalnych, i zainteresowanych tym modelem żywienia, z Pomorza - i nie tylko - serdecznie zapraszam. (Będą tam serwowali serniczek optymalny według przepisu z KK - JK)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przypominam zainteresowanym, że to już jutro...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niezainteresowani przeczytali to z należytym zrozumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękna droga jest...można się na niej zrelaksować...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I dołozyc się do budżetu Vincenta wygrywając po drodze premie etapowe
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piękna droga jest...można się na niej zrelaksować... Ale ostre zakręty są! Trzeba gwałtownie zwalniać, aby nie wyniosło!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale przy "łokciu" wypada żeby było minimum 140km per hour.W trosce o spadek dla dzieci- wtedy trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gratulacje!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Spotkania przy kawie i herbacie w przyjaznej atmosferze są miłym sposobem spedzania czasu, a jak jeszcze znajdzie sie optymalny temat, to juz idealna proporcja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|