Zyon
|
Ja jestem Prezesem Oddziału... ulala, nastepny raz jak wpadne do wejherowa to sie odpowiednio ubiore
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja jestem Prezesem Oddziału... ulala, nastepny raz jak wpadne do wejherowa to sie odpowiednio ubiore I bez czosnku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to ja sobie poprawię chociaż fryzurę i makijaż. Zrobimy sobie zbiorowe zdjęcie ze szpinakiem... Będzie optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No to ja sobie poprawię chociaż fryzurę i makijaż. Ale pogadasz jeszcze ze mną?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Blackend, a w Katowicach Optymalni się spotykają?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Spotykali się, ale czy jeszcze, tego nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A sklep z wyrobami optymalnymi jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, aż za dużo czasami
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
na Verbruforda to ja na Zawisze mozna liczyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Daniel
Go
|
A o jaki adres Tobie chodzi? O nasze miejsce spotkań?
Gratuluję objęcia zaszczytnej funkcji. Przeważnie gdy znana jest już pełna nazwa, to do niej powinno się już podać oficjalną siedzibę, gdzie kieruje się korespondencję. Imię i nazwisko Prezesa może być, ale nie musi. W dzisiejszych czasach podaje się też adres poczty elektronicznej i czasami telefon. Tego tu nie ma w tym wątku, ale też nie musi być. Interesuje mnie to, bo mieszkam w tym województwie i może się zjawię na którymś spotkaniu (jeżeli będzie wolny wstęp). Nie zamierzam się jednak zapisywać do żadnego stowarzyszenia ( jak nie muszę), bo uważam je za martwe twory niezdolne do życia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
bo uważam je za martwe twory niezdolne do życia.
A toś poleciał po bandzie! Stowarzyszenie tworzą żywi ludzie, a nie "martwe twory"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A o jaki adres Tobie chodzi? O nasze miejsce spotkań?
Gratuluję objęcia zaszczytnej funkcji. Przeważnie gdy znana jest już pełna nazwa, to do niej powinno się już podać oficjalną siedzibę, gdzie kieruje się korespondencję. Imię i nazwisko Prezesa może być, ale nie musi. W dzisiejszych czasach podaje się też adres poczty elektronicznej i czasami telefon. Tego tu nie ma w tym wątku, ale też nie musi być. Interesuje mnie to, bo mieszkam w tym województwie i może się zjawię na którymś spotkaniu (jeżeli będzie wolny wstęp). Nie zamierzam się jednak zapisywać do żadnego stowarzyszenia ( jak nie muszę), bo uważam je za martwe twory niezdolne do życia. Zapraszam serdecznie , spotkania są w każdą ostatnią niedzielę miesiąca o godz. 14:00. Tutaj podałam moje dane... http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4755.0Adres spotkań to Gdynia, ul. Starowiejska 56 - "coffee time" vis-a-vis Dworca Głównego. Siedzibą jest Wejherowo. Adres do korespondencji mogę podać telefonicznie albo e-mailiwo. Adres e-mail: regina.ciereszko@wp.plA prezesem zostałam tylko dlatego, że nikt inny nie był chętny na to stanowisko...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A toś poleciał po bandzie! Stowarzyszenie tworzą żywi ludzie, a nie "martwe twory"... Jako Oddział mamy większe możliwości działania. Mamy możliwość uzyskiwania bieżących informacji o projektach i planach od Zarządu OSO, jesteśmy w ewidencji i wykazach -czyli łatwiejsi do odnalezienia np. przez początkujących Optymalnych, możemy starać się w Urzędzie Miejskim o korzystanie z sali przeznaczonych dla organizacji pozarządowych...więcej na ten temat będzie w sierpniowym wydaniu miesięcznika "Optymalni"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A toś poleciał po bandzie! Stowarzyszenie tworzą żywi ludzie, a nie "martwe twory"... Może @Daniel nie rozwinął myśli i miało być "dopiero co ożywieni Ludzie", a to za wcześnie na prace nad nimi. Przecież nikt nie jest dostatecznie zły, aby nie móc być jeszcze gorszym.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przecież nikt nie jest dostatecznie zły, aby nie móc być jeszcze gorszym. Właśnie, a do tego jeszcze na koniec odpuszczają i wpuszczają do Królestwa przez Chrystusa, z Chrystusem i w Chrystusie, po czym następuje Małe Podniesienie, jako symbol modlitwy do Boga z Najświętszą Ofiarą...
|
|
|
|
|
|
|
|