|
|
renia
|
Dzisiaj odbyło się kolejne spotkanie naszego Oddziału. Kawiarnia była zapełniona po brzegi - pomimo okresu wakacyjnego. Każde kolejne spotkanie jest sympatyczniejsze, weselsze, bardziej przydatne, gdyż lepiej się znamy i otwarciej o wszystkie niejasności pytamy. Porobiliśmy plany przyszłych wykładów i nawet spotkanie w plenerze zaplanowaliśmy... Zaraz parę zdjęć wrzucę.. Historia tego oddziału jest jak "wzór metra". Reniu, czy Ci gratulowałam Bo gratuluję i kciuki trzymam by trzeba było spotkania robić na dwie zmiany, albo kawiarnię rozbudować Albo na stadion się przenieść...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najmniejszy Oddział, to samodzielny batalion, a największy to brygada o ile dobrze pamiętam wykłady z wojskowości...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No, widać, że ładnie sobie gaworzycie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pracownicy kawiarni są ciekawi tematyki spotkań?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wtrącają się. Raz właścicielka kawiarni jak usłyszała wiek jednego z panów, to spytała się czy może on pokazać dowód osobisty, bo nie chciała uwierzyć. Wyglądał na znacznie mniej. Ale to już było przy końcu spotkania - jak tylko kilka osób zostało. Dałam właścicielce jedną książkę Doktora. Ucieszyła się. Ale czy przeczytała ją to nie wiem...Dużo osób nie ma czasu na takie "duperele"...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie wiedzą co tracą...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektórzy nawet nie chcą wiedzieć. To burzy ich "pięknie" poukladany świat...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiedzą co tracą...
Tam, gdzie dobrze liczy się zysk straty są s k a l k u l o w a n e, więc doskonale wiedzą. Nie każdy jest taki Renia A powinien. Będzie fajnie, bo nudno.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech lepiej jest tak wesoło jak jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bylo Renia troche w fotoszopie poszerzyc postacie i "gemby" przyczerwienic, bo ciotka Ada ze spolka powiedza, ze to fotomontaz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Ja na wszelki wypadek różu naciapałam podwójnie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To dobrze, bo niektorym oczy moglyby eksplodowac od nadmiaru tej szczuplosci....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|