|
Zyon
|
Psiaki odkryly, ze maja ogon i teraz sie kreca w kolko probujac go zlapac. Dla psow to pewnie swietna i motywujaca zabawa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A wam co psiaki zrobiły? ŻO DO ludzi je porównujecie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kolejne spotkanie naszego Oddziału odbędzie się jutro tj. w tą niedzielę (24.11. br.) w kawiarni tej co zawsze i jak zawsze na 14:00. A kolejne spotkanie będzie w środę (27.11) w nowej sali o godz. 11:00 w Gdyni przy ul. 3 Maja 27/31 w Centrum Organizacji Pozarządowych. Co do dalszych spotkań zrobimy wspólne ustalenia.
|
|
|
|
|
|
|
Rudzik
Go
|
Reniu, w środę będę , a jutro zobaczę jak mama będzie się czuła, zrobię wszystko aby być..... , pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przepraszam, że się "wtrancam", ale zwrot "Oddział" traktuję jak wyzwanie. Nie może "Góra" na Śląsk, to może "Salomon" ruszy wraz za roztopami na Północ- Wisłą i kajakiem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Chcesz się wkręcić? Renia na pewno czeka z otwartymi ramionami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spoco! Radzio sam znajdzie wymówkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem jak to będzie w sali konferencyjnej, a kawy chciałbym się napić. O celu sobie przypomnieć. Może panowie "Karwa" nie są tacy źli, jak ich namalowano. Z tego co udało mi się zaobserwować, to żyjemy na tej samej planecie. Nie ma przeciw wskazań, aby optymalny z optymalnymi nie mógł się widywać kiedy przyjdzie mu na to ochota. Robię co chcę- wszyscy mi tak radzą. Spoco! Radzio sam znajdzie wymówkę... "Wmówkę", mogło by być, ale czy słownik to wytrzyma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chcesz się wkręcić? Renia na pewno czeka z otwartymi ramionami. To tak jak kiedyś "Sławek" "miał" się ze mną spotkać...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Sławek" "Zeto555" i wielu innych. Ja natomiast pamiętam z pewnej Konferencji czułe słowa powitania- "To ty już nie masz depresji". Ech, niektórzy nie w pełni jeszcze wtedy wierzyli w moc DO. Teraz to co innego. Jest moc i wypada to na własne oczy zobaczyć, nawet włażąc przez okno. Znaczy się, nie proszony.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spotkanie trwało 3 godziny, było 18 osób, w tym dwie nowe. Teraz w środę przed południem spotkamy się w nowej sali. Będzie tam mniej osób, bo większość w tym czasie pracuje. Ale niektórym nie pasowało dzisiaj przyjść i będą w środę. A niektórzy pomimo tego, że byli dzisiaj, w środę też chcą przyjść. Zrobimy już wtedy ostateczne (na razie przynajmniej) decyzje co do miejsca i czasu spotkań. Kilka osób myślało, że to jest dzisiaj przedostatnia niedziela a nie ostatnia i nie przyszli. Jest nas teraz 33 członków. Pani Teresa Pokorska, Doradca Żywieniowy, dała wszystkim płyty ze swoją prezentacją z zasadami ŻO, którą przedstawiała na poprzednim spotkaniu. Również rozdała tabele ułatwiające obliczanie BTW w potrawach. Są przy nich wzory ułatwiające liczenie. Ja przedstawiłam swój referat (pracę zaliczeniową ze szkolenia na doradcę żywieniowego) o chorobach autoimmunologicznych. Było jak zwykle wesoło i trudno było nam się roztać...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dzieje się
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może to lepiej, że dla "nich". Jestem pewien, że w naturze będzie to znacznie bardziej atrakcyjne, bez porównywania. Warszawski oddział brany jest pod uwagę?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Renia, kilka osób jest puszystych, jaki mają staż na Diecie Optymalnej? Żeby Cooler/Edytka miał co pisać
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia, kilka osób jest puszystych, jaki mają staż na Diecie Optymalnej? Żeby Cooler/Edytka miał co pisać Nie wszyscy są Optymalni. Nie wszyscy chcą dokładnie stosować zasady. Część osób odeszło od DO i teraz wraca. Każda osoba to inna historia...Nie można jednoznacznie nic powiedzieć. Ale co dziwne, to węglowodany nie jest na ogół trudno trzymać w "ryzach" tylko z białkiem są problemy... Ładne skutki daje zmniejszenie zjadanego mięsa na rzecz zwiększenia ilości zjadanych żółtek...
|
|
|
|
|
|
|
|