renia
|
Jak siÄ klika na zdjÄcia z galerii, to ukazuje siÄ ich wiÄcej...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go¶æ
|
Jasne, ze jepiej, popatrz na strone Teresy jaki tam chlew zrobili ci "optymalni inaczej". Glupim lepiej nie dawac tuby do reki, bo jak nie beda mieli nic do powiedzenia to beda ja przystawiac chocby do tylka, zeby tylko cos "powiedziec".
ZostawiaÄ komentarze mogliby tylko zarejestrowani. Jak ktĂłryĆ by podpadĆ, to by siÄ mu blokowaĆo moĆŒliwoĆÄ pisania komentarzy w "przywilejach". Jakby co nuĆŒ zakĆadali nowe konta, to by siÄ wĆÄ
czyĆo weryfikacjÄ przez e-mail... I by trzeba byĆo siÄ nieco natrudziÄ (kombinowaÄ nowe e-maile), aby trollowaÄ w komentarzach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"anakin" jak siÄ namyĆlÄ, to CiÄ poproszÄ. Na razie niech tak jest jak jest. PowysyĆam link tej strony wszystkim osobom z naszego OddziaĆu, ktĂłrych mam adresy e-mailowe. Potem, pod koniec miesiÄ
ca, na kolejnym spotkaniu, spytam siÄ wszystkich jak wolÄ
- z komentarzami czy bez...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Fajno fajno, ale... Z dzieciĆstwa wspomnienia czÄsto sÄ
fajne, niezaleĆŒnie . Tak siÄ skĆada ĆŒe stoĆowaĆem siÄ tam za Ćepka z obozem sportowym. O samym obiekcie niewiele ponadto mogÄ napisaÄ, a nawet gdybym wiÄcej pamiÄtaĆ to i tak 20 z hakiem lat robi rĂłĆŒnicÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam nie byĆam i nie moje wspomnienia... Ale, ale ten obiekt nie wyglÄ
da na taki stary...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
A jednak... Od jeziora ciut pod gĂłrkÄ... JadĆodajnia, strzeĆŒona przez drewnianego stolema... Na bank. O! i chuĆtawka byĆa obok. PrzecieĆŒ bym nie bujaĆ.Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A cziort Tiebia znajet...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Z owego jeziora podebraĆem belemnita. Mam do dziĆ ukrytego.Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go¶æ
|
Osobom z tego Forum i z Pomorskiego OddziaĆu OSO, ktĂłre zarejestrowaĆy siÄ na tej stronie: http://optymalni.hol.es/zmieniĆam status na "Autor". Teraz moĆŒecie juĆŒ tam pisaÄ. Ale proszÄ powoli, nie wszyscy na raz... No, coĆ nie mogÄ nic napisaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go¶æ
|
Jestem zalogowana i kicha.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem zalogowana i kicha. Komputer kicha? A jak siÄ wylogujesz, to teĆŒ kicha?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go¶æ
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go¶æ
|
Renia! RATUJ - zapomniaĆem hasĆa! Albo mnie zbanowaĆaĆ przez omyĆkÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go¶æ
|
Znowu siÄ zalogowaĆam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go¶æ
|
Znowu siÄ zalogowaĆam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ale co przez to rozumiesz? Czy widzisz po prawej stronie, w sekcji Panel UĆŒytkownika, link zatytuĆowany "Napisz artykuĆ"? JeĆli go widzisz, to po klikniÄciu w niego co siÄ dzieje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia! RATUJ - zapomniaĆem hasĆa! Albo mnie zbanowaĆaĆ przez omyĆkÄ...  Serio?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go¶æ
|
Znowu siÄ zalogowaĆam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ale co przez to rozumiesz? Czy widzisz po prawej stronie, w sekcji Panel UĆŒytkownika, link zatytuĆowany "Napisz artykuĆ"? JeĆli go widzisz, to po klikniÄciu w niego co siÄ dzieje? WyĆwietla Redaktor TytuĆ Alias itd.
|
|
|
|
|
|
|
|