renia
|
Jak się klika na zdjęcia z galerii, to ukazuje się ich więcej...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jasne, ze jepiej, popatrz na strone Teresy jaki tam chlew zrobili ci "optymalni inaczej". Glupim lepiej nie dawac tuby do reki, bo jak nie beda mieli nic do powiedzenia to beda ja przystawiac chocby do tylka, zeby tylko cos "powiedziec".
Zostawiać komentarze mogliby tylko zarejestrowani. Jak któryś by podpadł, to by się mu blokowało możliwość pisania komentarzy w "przywilejach". Jakby co nuż zakładali nowe konta, to by się włączyło weryfikację przez e-mail... I by trzeba było się nieco natrudzić (kombinować nowe e-maile), aby trollować w komentarzach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"anakin" jak się namyślę, to Cię poproszę. Na razie niech tak jest jak jest. Powysyłam link tej strony wszystkim osobom z naszego Oddziału, których mam adresy e-mailowe. Potem, pod koniec miesiąca, na kolejnym spotkaniu, spytam się wszystkich jak wolą - z komentarzami czy bez...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fajno fajno, ale... Z dzieciństwa wspomnienia często są fajne, niezależnie . Tak się składa że stołowałem się tam za łepka z obozem sportowym. O samym obiekcie niewiele ponadto mogę napisać, a nawet gdybym więcej pamiętał to i tak 20 z hakiem lat robi różnicę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam nie byłam i nie moje wspomnienia... Ale, ale ten obiekt nie wygląda na taki stary...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A jednak... Od jeziora ciut pod górkę... Jadłodajnia, strzeżona przez drewnianego stolema... Na bank. O! i chuśtawka była obok. Przecież bym nie bujał.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A cziort Tiebia znajet...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z owego jeziora podebrałem belemnita. Mam do dziś ukrytego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Osobom z tego Forum i z Pomorskiego Oddziału OSO, które zarejestrowały się na tej stronie: http://optymalni.hol.es/zmieniłam status na "Autor". Teraz możecie już tam pisać. Ale proszę powoli, nie wszyscy na raz... No, coś nie mogę nic napisać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem zalogowana i kicha.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem zalogowana i kicha. Komputer kicha? A jak się wylogujesz, to też kicha?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Renia! RATUJ - zapomniałem hasła! Albo mnie zbanowałaś przez omyłkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Znowu się zalogowałam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Znowu się zalogowałam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ale co przez to rozumiesz? Czy widzisz po prawej stronie, w sekcji Panel Użytkownika, link zatytułowany "Napisz artykuł"? Jeśli go widzisz, to po kliknięciu w niego co się dzieje?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Renia! RATUJ - zapomniałem hasła! Albo mnie zbanowałaś przez omyłkę... Serio?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Znowu się zalogowałam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ale co przez to rozumiesz? Czy widzisz po prawej stronie, w sekcji Panel Użytkownika, link zatytułowany "Napisz artykuł"? Jeśli go widzisz, to po kliknięciu w niego co się dzieje? Wyświetla Redaktor Tytuł Alias itd.
|
|
|
|
|
|
|
|