Dasna
Gość
|
Aaaa Reniu zalogowaĹaĹ siÄ. WidzÄ , widzÄ CiÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
Renia! RATUJ - zapomniaĹem hasĹa! Â Albo mnie zbanowaĹaĹ przez omyĹkÄ... Â O, to admin sprawdzi przy okazji czy opcja "ZapomniaĹem hasĹo" dziaĹa i kliknie w ten link. WiadomoĹci szukaĹbym w spamie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
E! To za prosto i Renia nie ma roboty...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
Znowu siÄ zalogowaĹam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ale co przez to rozumiesz? Czy widzisz po prawej stronie, w sekcji Panel UĹźytkownika, link zatytuĹowany "Napisz artykuĹ"? JeĹli go widzisz, to po klikniÄciu w niego co siÄ dzieje? WyĹwietla Redaktor TytuĹ Alias itd. Czyli pojawia siÄ edytor do tworzenia nowego artykuĹu i masz prawo do pisania, tak?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Gość
|
(Renia nie chce pĂłki co komentarzy, wiÄc moĹźna tylko pisaÄ artykuĹy )
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
E! To za prosto i Renia nie ma roboty... O mnie siÄ nie martw. Ja siÄ nie nudzÄ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znowu siÄ zalogowaĹam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ja nie znam wszystkich zalogowanych...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Znowu siÄ zalogowaĹam i dalej kiiicha. A jeszcze jaki" devnull" jest zalogowany. Ale co przez to rozumiesz? Czy widzisz po prawej stronie, w sekcji Panel UĹźytkownika, link zatytuĹowany "Napisz artykuĹ"? JeĹli go widzisz, to po klikniÄciu w niego co siÄ dzieje? WyĹwietla Redaktor TytuĹ Alias itd. Czyli pojawia siÄ edytor do tworzenia nowego artykuĹu i masz prawo do pisania, tak? Tak.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
(Renia nie chce pĂłki co komentarzy, wiÄc moĹźna tylko pisaÄ artykuĹy ) To juĹź wszystko jasne. DziÄki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem ciekawa co napiszesz...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Akurat w PrzemyĹleniach nie pojawia siÄ edytor tekstu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Oj Dasna, to dopiero poczÄ
tki! Renia siÄ uczy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Oj Dasna, to dopiero poczÄ
tki! Renia siÄ uczy... Ok. PoniaĹa. Jasne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie juĹź mÄ
Ĺź namawia, Ĺźebym poszĹa na jakiĹ kurs informatyczny. A mi juĹź siÄ nie chce kursowaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|