administ
Go
|
Jeśli tak uważasz to będę komentarze... Nie podejmuj pochopnie decyzji! DOBRANOC!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na tej stronie naszego Oddziału już się zarejestrował "slawek" z tego Forum. Identyfikuję go po wyświetlanej miejscowości w panelu administratora. Nie wspominam go z nostalgią. Dużo "krwi mi natruł" zanim Admin go stąd wyrzucił. Coś wątpię w to, że on się tak zmienił, że teraz u mnie będzie pisał kulturalnie i bez tych jego złośliwości - szczególnie w stosunku do kobiet. I co tutaj robić...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ty tak za dużo to nie podglądaj, a do tego doceń, że jak ktoś się rejestruje bez kamuflażu, to i zamiarów złych nie ma. No chyba, że "Karwa"... Oh, Karwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ty tak za dużo to nie podglądaj, a do tego doceń, że jak ktoś się rejestruje bez kamuflażu, to i zamiarów złych nie ma. No chyba, że "Karwa"... Oh, Karwa. Ale Karwa miał cywilną odwagę spotkać się w realu. Sławek mnie rozczarował... To może wezwać go trzeba. Znaczy Karwę. Chociażby ze względu na jego nick.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Cichosza. Po cichu po wielkiemu cichu Idu sobie i idu i idu I patrzu i widzu W rękach głowach cichosza w ustach oczach cichosza Nie ma samozwańców i nie ma rokoszan Tu cichosza tam cicho szaro buro i śnieży Nie ma kosmonautów i nie ma papieży Na ulicach cichosza na chodnikach cichosza Nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza Tu cichosza tam cicho szaro buro i śnieży Nie ma kosmonautów i nie ma papieży Tu cichosza tam cicho i w ogóle nic ni ma Wiosna to czy lato jesień albo zima Po cichu po wielkiemu cichu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję bardzo... Jestem ciekawa co tam się będzie działo... Albo będzie "działo grzmiało", albo będzie cisza... Albo będzie sympatyczna wymiana zdań... Intuicja mi mówi, że będzie dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak adminiów nie będziesz rozdawać na prawo i lewo, to będzie dobrze. A i nie zapomnij, że na obcych komputerach nigdy nie loguje się na root'a A najlepiej w ogóle się nie logować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co do pierwszego zdania to jest OK. Znam się na tych funkcjach. Ale drugiego zdania nie rozumiem... A chyba o to chodzi, że jeśli korzystam z kogoś komputera to zawsze się wylogowywać?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|