administ
Go
|
Pewnie Ci się tak tylko zdaje i pewnie do FTP-a nie masz dostępu, ale pewnie o tym nie wiesz, bo Ci to niepotrzebne...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam dostęp...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiem i korzystam z niego...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszystko Ci się pomaklaczyło, ale nic nie szkodzi. Mówisz o swoim koncie administracyjnym, a ja o wyższym szczebelku zarządzania...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Renia, to juz mozna spamowac czy nie? Ja napisze o tym, ze doktor zakazal sportu..
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
I zalecił pół kilo ziemniaków dziennie wg "formuły300g", aby można było wliczyć z nich białko do dziennej dawki, aby się nie przebiałczyć. Nidy nie myślałem, że aż tak można mieć pomieszane w głowie, aby na podstawie jednego, nieistotnego zdania lub wyrwanego z kontekstu większej całości, z Kwaśniewskich, całą religię dietetyczną sobie zrobić typu 4es! I jeszcze pretensje mieć do Dr-a, że się samemu nie potrafi!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I zalecił pół kilo ziemniaków dziennie wg "formuły300g", aby można było wliczyć z nich białko do dziennej dawki, aby się nie przebiałczyć. Nidy nie myślałem, że aż tak można mieć pomieszane w głowie, aby na podstawie jednego, nieistotnego zdania lub wyrwanego z kontekstu większej całości, z Kwaśniewskich, całą religię dietetyczną sobie zrobić typu 4es! I jeszcze pretensje mieć do Dr-a, że się samemu nie potrafi! Teraz takie czasy.....religijne Pol biedy zdania wyrywane z kontekstu, gorzej jak sie przeinacza fakty, na przyklad: 4es - dopiero odkryłam i podoba mi się to To najlepsza droga, do zdrowia, oparta na wiedzy Lutza, Ponomarenki i doświadczeniu pana Jarmołowicza, który musiał wyciągać dziesiątki jak nie setki "ofiar" diety optymalnej. Autorowi sie cos kompletnie pomieszalo, powinno byc oparte na "doświadczeniu Ponomarenki" i "wiedzy Jarmołowicza" I wtedy jest fajno i straszno jednoczesnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Nie mam pojecia, znajac ich teorie na temat przepuszczalnosci jelit, mozliwe, ze od tylu....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie wiem jak ze Strony Głównej wejść do kącika dyskusyjnego (bez tego linka)... Te emotki są nieruchome? Czy ja coś źle robię?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nie wiem jak ze Strony Głównej wejść do kącika dyskusyjnego (bez tego linka)... Przecież zrobiłem odnośnik. Spójrz na lewo, w pierwszej sekcji "Kategorie tematów", odnośnik jest pod "Kuchnią Optymalną".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak byk... sorry...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Pewnie Ci się tak tylko zdaje i pewnie do FTP-a nie masz dostępu, ale pewnie o tym nie wiesz, bo Ci to niepotrzebne... Pfff, oczywiście, że ma i oczywiście, że Renii jest dostęp do FTP potrzebny... Bo ja chcę Renię wyuczyć co i jak i mieć potem już spokój. Mój w tym interes, żeby Renia jak najwięcej rzeczy sama umiała zrobić. Im więcej nauczę Renię, tym więcej czasu mi pozostanie na inne rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Jak byk... sorry... Reniu, słuchaj, wyróżniłem Ci 2 ostatnie Niusy, żeby wyświetlane były na stronie głównej, bo pusto tam było z samimi "Mitami". Dodam Ci jeszcze niebawem "Galerię zdjęć" z odnośnikiem pod "Kącikiem Dyskusyjnym". A te 2 zdjęcia pokazywane w sekcji "losowe zdjęcia" możesz albo zmienić albo dodać jeszcze inne. Zdjęcia, które są tam pokazywane znajdują się w katalogu "blurp", pełna ściażka: ~/images/blurp/
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego jak teraz się loguję pisze "Niepoprawny token" ?
|
|
|
|
|
|
|
|