anakin
Go
|
Dlaczego jak teraz się loguję pisze "Niepoprawny token" ?
Bo wyczyściłem "pamięć podręczną" na zapleczu. Sorry. Wyczyść sobie we własnej przeglądarce Pamięć podręczną, jak wysypują Ci się błędy i będzie grało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No udało mi się wejść... w konto użytkownika i panel admina.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak byk... sorry... Reniu, słuchaj, wyróżniłem Ci 2 ostatnie Niusy, żeby wyświetlane były na stronie głównej, bo pusto tam było z samimi "Mitami". Dodam Ci jeszcze niebawem "Galerię zdjęć" z odnośnikiem pod "Kącikiem Dyskusyjnym". Bardzo fajnie. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"anakin", czy te "buźki" na stronie "Optymalni - Pomorze" są takie "martwe", czy będą one uruchomione?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kiedy jest ślązki? W Ciechocinku ma byc prawdopodobnie 7 czrwca... Patrzałam, żeby z Wyborami nie kolidowało...A kiedy jest Zjazd ślaski? Z okazji 16-lecia OSO? Mi juz się wsdzystko myli... A nie ma właśnie on być w Ciechocinku? Salę kinową ponoć gratis mamy mieć...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śpieszy mi się i błędów pełno porobiłam... Zaraz syna na trening muszę wieźć...
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
"anakin", czy te "buĽki" na stronie "Optymalni - Pomorze" s± takie "martwe", czy będ± one uruchomione?
Emotikony? Emotikony zwykle są martwe. Gifów jest niewiele. Popatrz na te tutaj, na swój post powyżej, większość z nich też jest nieruchoma.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Zaraza, jestem na IE11... Robię krzaki tylko w treści cytowanej czy w mojej też widzicie krzaki zamiast ogonków?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"anakin", czy te "buĽki" na stronie "Optymalni - Pomorze" s± takie "martwe", czy będ± one uruchomione?
Emotikony? Emotikony zwykle są martwe. Gifów jest niewiele. Popatrz na te tutaj, na swój post powyżej, większość z nich też jest nieruchoma. No tak, tylko ta jedna oczami przewraca... Lepiej chyba rzeczywiście, żeby takie zostały. Jak forma przerasta treść, to post się robi taki zawoalowany...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tylko w cytowanej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co to jest IE11?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Emotikony? Emotikony zwykle są martwe. Gifów jest niewiele. Popatrz na te tutaj, na swój post powyżej, większość z nich też jest nieruchoma. No tak, tylko ta jedna oczami przewraca... Lepiej chyba rzeczywiście, żeby takie zostały. Jak forma przerasta treść, to post się robi taki zawoalowany... No i ta jeszcze się niepoważnie chichra...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Co to jest IE11?
Hyhy. +1 To ulubiona przeglądarka webowa admina!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co to jest IE11?
Hyhy. +1 To ulubiona przeglądarka webowa admina! słaba Opera rządzi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najważniejsze, że jest wybór, bo o to w tym wszystkim chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo to trzeba myśleć przed, a nie po...bo potem już po ptokach.
|
|
|
|
|
|
|
|