Autor
|
Wtek: Spotkanie Optymalnych w Wejherowie (Przeczytany 547845 razy)
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest ona tylko (przynajmniej na razie) w wersji elektronicznej...,
I mi to pasuje. Po ostatniej przeprowadzce powiedziałem sobie: nigdy więcej papieru, książki tylko w wersji elektronicznej. Skończyłem też z wszelkimi płytkami. Podczas przeprowadzki wywaliłem tyle kg książek i magazynów, i tyle płytek... Istna męka. Psychiczna, bo byłem przywiązany do tego i fizyczna, bo niemały ciężar musiałem znosić z 9 piętra... wielokrotnie. Książki to chociaż jeszcze ładnie na półkach wyglądają i jest co innym pożyczać ale z płytami to ja już nie wiem co ja gdzie mam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sam o sobie... Renia, moim zdaniem kolejny pacanek, któremu poprawiło się na tyle, że zwietrzył interes Łatwo skrytykować, ale trudniej jest samemu się wykazać. Ja nie oceniam. Najpierw przeczytam tę książkę...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sam o sobie... Renia, moim zdaniem kolejny pacanek, któremu poprawiło się na tyle, że zwietrzył interes Łatwo skrytykować, ale trudniej jest samemu się wykazać. Ja nie oceniam. Najpierw przeczytam tę książkę... Oczywiście Przeczytaj ten fragment o cholesterolu, który jest w pdf, mi wystarczyło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam zamiar przeczytać całą książkę... chyba, że będzie w stylu DDP, wtedy to już się nie da
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam zamiar przeczytać całą książkę... chyba, że będzie w stylu DDP, wtedy to już się nie da Nie, dobrze się czyta, bo napisana "kopiuj-wklej" Na tym forum jest dużo więcej informacji i darmo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sam o sobie... Renia, moim zdaniem kolejny pacanek, któremu poprawiło się na tyle, że zwietrzył interes Łatwo skrytykować, ale trudniej jest samemu się wykazać. Ja nie oceniam. Najpierw przeczytam tę książkę... Oczywiście Przeczytaj ten fragment o cholesterolu, który jest w pdf, mi wystarczyło. Jak zwykle wyglaszasz opinie o calosci znajac tylko fragment Dla wielu podobnych sluchaczy sluchanie King Crimson sie konczy po pierwszym utworze i mowia "ale chala, co to za zgielk"?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Sam o sobie... Renia, moim zdaniem kolejny pacanek, któremu poprawiło się na tyle, że zwietrzył interes Łatwo skrytykować, ale trudniej jest samemu się wykazać. Ja nie oceniam. Najpierw przeczytam tę książkę... Oczywiście Przeczytaj ten fragment o cholesterolu, który jest w pdf, mi wystarczyło. Jak zwykle wyglaszasz opinie o calosci znajac tylko fragment Dla wielu podobnych sluchaczy sluchanie King Crimson sie konczy po pierwszym utworze i mowia "ale chala, co to za zgielk"? Broń Boże o całości, tylko o autorze i nie na podstawie fragmentu, tylko tego co napisał na swojej stronie, są cytaty przecież
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sam o sobie... Renia, moim zdaniem kolejny pacanek, któremu poprawiło się na tyle, że zwietrzył interes Łatwo skrytykować, ale trudniej jest samemu się wykazać. Ja nie oceniam. Najpierw przeczytam tę książkę... Masz ja?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nie. Ale chcę kupić. Mówił, że na mojej opinii szczególnie mu zależy, wiec nie mogę zawieść... Zapłacę za nią dzisiaj przelewem...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak tak mowil, to powinien dac za free, a nie kazac placic. No troche to dziwnie wyglada
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
No ale jezeli sie daje do recenzowania komus to nie po to zeby zarobic na recenzencie. Tak samo jak dziennikarz muzyczny dostaje plyty od zespolow za darmo, zeby tylko wyrazil opinie. No ale nie moja sprawa, choc podobnie jak gavro mam niejasne, wrazenie, ze to zlepek informacji zewszad. Na forum DD tez wisi temat z ksiazka, tylko tamta jest za darmo i ma tytul jakos "Najwazniejsza ksiazka o zywieniu jaka kiedykolwiek przeczytales" Autor o sobie pisze to samo co ten.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A niech sobie chłopak zarobi. W końcu czemu nie ma na tej książce zarabiać? Za free to robią frajerzy... Płacisz Anakinowi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale jezeli sie daje do recenzowania komus to nie po to zeby zarobic na recenzencie.
Pewnie masz trochę racji... ale tylko trochę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|