Radzio
Go
|
"Ułatwiający życie"- powiadasz... . Czyli życie, jako takie, nie jest łatwe. Zawsze można wrócić do gospodarki towarowej, ja w każdym bądź razie dziękuję. Phi, tylko tyle. A jak to ocenić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A niech sobie chłopak zarobi. W końcu czemu nie ma na tej książce zarabiać? Za free to robią frajerzy... Płacisz Anakinowi? Anakin zrobił mi stronę za darmo. Ale nie uważam, że to jest "frajerskie". On to robi moim zdaniem głownie dla propagowania DO... Anakin frajer- niemożliwe. Nie zainteresowałbym się frajerem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A niech sobie chłopak zarobi. W końcu czemu nie ma na tej książce zarabiać? Za free to robią frajerzy... Płacisz Anakinowi? Anakin zrobił mi stronę za darmo. Ale nie uważam, że to jest "frajerskie". On to robi moim zdaniem głownie dla propagowania DO... Anakin frajer- niemożliwe. Nie zainteresowałbym się frajerem. No dobra, gej gejem, ale taki gust?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytalem, widze, ze koles czytal te same ksiazki co ja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przeczytalem, widze, ze koles czytal te same ksiazki co ja Widzisz, frajerze, a Ty nie trzepiesz na tym sary!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już wpłaciłam przelewem na konto. Obiecałam Autorowi, że przeczytam, to przeczytam... nie lubię rzucać słów na wiatr...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przeczytalem, widze, ze koles czytal te same ksiazki co ja Dużo jest tematów z Nowej Debaty...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Plagiat?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Obiecuję, że w żadnym dniu mojego pobytu w Ostrzycach do DO nie będę agitował. Nie znam się ani na marketingu, ani na reklamie. aniani
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Plagiat? Kolaż? Kolaż? ... Polepisz, polepisz i masz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytalem, widze, ze koles czytal te same ksiazki co ja Dużo jest tematów z Nowej Debaty... No czytajac to mialem wrazenie permanentnego deja vu. Inna sprawa, ze spora czesc to sa cytaty z tych, ksiazek, ktore posiadam.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Plagiat? Kolaż? Kolaż? ... Polepisz, polepisz i masz. Ale wydźwięk mniej pejoratywny Może być erzac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba przez tego win8...