|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teresa, a weź tak dla jaj, wystaw u siebie na blogu, zdjęcie ładnego talerzyka z piękną pajdą chleba ze smalcem i stosownym opisem
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pumpernikiel jest stosunkowo cienki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pumpernikiel jest stosunkowo cienki.
Pumpernikiel jest niepoprawny politycznie, bieluchny być musi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale czyściutki pszenny jest dla wyżyn, nizinom należy się pumpernikiel, z resztą Pani Teresa, ufam, pamięta.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale czyściutki pszenny jest dla wyżyn, nizinom należy się pumpernikiel, z resztą Pani Teresa, ufam, pamięta.
Pumpernikiel jest kilkukrotnie droższy od białej kluchy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prawidłowo. Nizin ma na to nie być stać. Jeden kurzy "stłuk" na eurorynku jest ... jest na Eurorynku ... jest na Eurorynku gówno wart, bo 0.1PLN, o czym z wrodzoną sobie delikatnością wspomniał "be owoc", a zupełnie przypadkowo "Szefu mój", przy czym nie o dudkach napomykał, a o jakości, dla nizin niezbędnej, jest mowa. "Co z Państwa stołu spadnie".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Prawidłowo. Nizin ma na to nie być stać. Jeden kurzy "stłuk" na eurorynku jest ... jest na Eurorynku ... jest na Eurorynku gówno wart, bo 0.1PLN, o czym z wrodzoną sobie delikatnością wspomniał "be owoc", a zupełnie przypadkowo "Szefu mój", przy czym nie o dudkach napomykał, a o jakości, dla nizin niezbędnej, jest mowa. "Co z Państwa stołu spadnie".
Śmiała teza. Odważnie. Ale możesz się też mylić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mogę! "Kto bogatemu zabroni?"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Proszę chociaż w tym wątku odrobinę kultury zachować. Wejherowa proszę nie zanieczyszczać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Wejherowo" jest powyżej problemów nizin, czy poniżej? To jest Optymalne Forum Pani @reniu, tu nie ma potrzeby zamykać sobą otwartych drzwi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A całym zdaniem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kilka, dwa, prostych pytań i żadnej mądrej odpowiedzi, tylko "zuo" i "jad", a "Walne" niebawem. Gdzie jest cel marzeń zawoalowany, moja starsza nieco Koleżanko? Trzecie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciałabym przypomnieć, że listopadowe spotkanie Oddziału Optymalni-Pomorze - wypadałoby 11 listopada (drugi wtorek miesiąca), ale ze względu na święto (Dzień Zwycięstwa) i nieczynny w związku z tym Ośrodek, spotykamy się w Wejherowie 16 listopada (niedziela) w "Dobrych Czasach" o godz 14:00. Jest to kawiarnia z ciepłym, domowym (raczej babcinym) klimatem. Będzie tam możliwość zakupu ciastka (upieczonego z przepisu dr Kwaśniewskiego) i oczywiście kawki czy herbatki do tego (w gratisie) - a nawet czegoś mocniejszego - np. wody gazowanej... Od grudnia prawdopodobnie będą organizowane spotkania 2 razy miesiącu (raz w Gdyni, raz w Wejherowie)... Każdy będzie mógł wybierać - albo tu, albo tam, albo tu i tam... Zbliżają się Dobre Czasy... http://dobreczasy.com.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mapa dojazdu (pociągiem - przy stacji Wejherowo - Nanice) Dobre Czasy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mylisz się. Sporo osób z naszego Oddziału czyta to Forum. Nawet kilka osób przez nie trafiło do nas. Przeszkadzają Ci te zamieszczane tutaj informacje?
|
|
|
|
|
|
|
|