administ
Go
|
Wszyscy odetchniemy z ulgą, jak tu potrwa dłużej, byle nieskutecznie strajkowali. I służba zdrowia też może strajkować, to się zaraz zdrowotność społeczna podniesie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinni zrobić zawód "strajkowicze" i różne grupy zawodowe kolejno by ich wynajmowały... Byliby to profesjonaliści...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak płaczki pogrzebowe i klakierzy?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
coś w ten deseń...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
rynek jest chłonny...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja chociaż mandaty płacę, teraz kolej na Was...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jeździsz tak szybko, że radar nie zdąża Ciebie namierzyć...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie nie, na benzynie oszczędzam, aby akcyzy za dużo nie płacić. Nawet filtr powietrza wymieniłem wcześniej i jakieś 3-4l na 100km mi bierze mniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tam, co to za auto na wodę, bez mocy, bez przyspieszenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie nie, na benzynie oszczędzam, aby akcyzy za dużo nie płacić. Nawet filtr powietrza wymieniłem wcześniej i jakieś 3-4l na 100km mi bierze mniej. Duża jest różnica w zużyciu paliwa (ćwierć baka) jeśli się jedzie 140km/h (na odcinku 280 km na A1), a jeśli 120...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie nie, na benzynie oszczędzam, aby akcyzy za dużo nie płacić. Nawet filtr powietrza wymieniłem wcześniej i jakieś 3-4l na 100km mi bierze mniej. Duża jest różnica w zużyciu paliwa (ćwierć baka) jeśli się jedzie 140km/h (na odcinku 280 km na A1), a jeśli 120... U mnie niewiele, jakieś 2-3litry, jest różnicy między 140, a 180... No chyba, że przez zawalidrogi trzeba bez przerwy auto rozpędzać! Wtedy jest katastrofa benzynowa!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale silnik też bardziej się eksploatuje... Ale gdzie wolno jechać w Polsce 180?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
...ale silnik też bardziej się eksploatuje... W churchlokach na pewno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|