administ
Go
|
Wszyscy odetchniemy z ulgą, jak tu potrwa dłużej, byle nieskutecznie strajkowali.  I służba zdrowia też może strajkować, to się zaraz zdrowotność społeczna podniesie! 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinni zrobić zawód "strajkowicze" i różne grupy zawodowe kolejno by ich wynajmowały...  Byliby to profesjonaliści... 
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak płaczki pogrzebowe i klakierzy? 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
 coś w ten deseń...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
 rynek jest chłonny...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja chociaż mandaty płacę, teraz kolej na Was... 
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jeździsz tak szybko, że radar nie zdąża Ciebie namierzyć... 
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie nie, na benzynie oszczędzam, aby akcyzy za dużo nie płacić.  Nawet filtr powietrza wymieniłem wcześniej i jakieś 3-4l na 100km mi bierze mniej. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tam, co to za auto na wodę, bez mocy, bez przyspieszenia. 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie nie, na benzynie oszczędzam, aby akcyzy za dużo nie płacić.  Nawet filtr powietrza wymieniłem wcześniej i jakieś 3-4l na 100km mi bierze mniej.  Duża jest różnica w zużyciu paliwa (ćwierć baka) jeśli się jedzie 140km/h (na odcinku 280 km na A1), a jeśli 120...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie nie, na benzynie oszczędzam, aby akcyzy za dużo nie płacić.  Nawet filtr powietrza wymieniłem wcześniej i jakieś 3-4l na 100km mi bierze mniej.  Duża jest różnica w zużyciu paliwa (ćwierć baka) jeśli się jedzie 140km/h (na odcinku 280 km na A1), a jeśli 120... U mnie niewiele, jakieś 2-3litry, jest różnicy między 140, a 180... No chyba, że przez zawalidrogi trzeba bez przerwy auto rozpędzać!  Wtedy jest katastrofa benzynowa! 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...ale silnik też bardziej się eksploatuje...  Ale gdzie wolno jechać w Polsce 180? 
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
...ale silnik też bardziej się eksploatuje...  W churchlokach na pewno. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|