renia
|
Jeśli tutaj będziesz nad morzem latem, to jak najbardziej zapraszam. Ale specjalnie jechać, to naprawdę jest za daleko. Jeszcze gdyby to był weekendowy zjazd, to by można było chociażby to rozważyć...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Jeśli tutaj będziesz nad morzem latem, to jak najbardziej zapraszam. Ale specjalnie jechać, to naprawdę jest za daleko. Jeszcze gdyby to był weekendowy zjazd, to by można było chociażby to rozważyć... Nie ma złej drogi, do swej niebogiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie... To są tylko takie wymówki... W końcu mamy krajowe linie lotnicze...
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Ehh dziewczynki i jak Was nie kochac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Jak tam spotkanie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mniej osób było niż na ogół (chyba przez Dzień Matki), ale dyskusja była gorąca... nawet polityka poszła w ruch. Jeden Pan z "nowych" Optymalnych miał pytania co do B:T:W po przebudowie. Kiedy po powinno nastąpić i w jakim stopniu... A Ty się "obijasz" z przyjazdami... Nawet z Pruszcza Gdańskiego Pan był...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Chciałem przyjechać ale nie mogłem z przyczyn zdrowotnych.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Następne Spotkanie mamy 30 czerwca, to mam nadzieję, że przyjedziesz. Bo ja planuję być...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Następne Spotkanie mamy 30 czerwca, to mam nadzieję, że przyjedziesz. Bo ja planuję być... To zależy od stanu mego zdrowia. Minęły czasy kiedy robię to co chcę. Teraz robię to na co pozwala mi organizm.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trudno, ale jak będzie lepiej to przyjedź...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Następne Spotkanie mamy 30 czerwca, to mam nadzieję, że przyjedziesz. Bo ja planuję być... To zależy od stanu mego zdrowia. Minęły czasy kiedy robię to co chcę. Teraz robię to na co pozwala mi organizm. A to nie jest się niezniszczalnym od podgardlów i żółtków? Grzeszyło się sporo w życiu, to i Bóg karze...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Następne Spotkanie mamy 30 czerwca, to mam nadzieję, że przyjedziesz. Bo ja planuję być... To zależy od stanu mego zdrowia. Minęły czasy kiedy robię to co chcę. Teraz robię to na co pozwala mi organizm. A to nie jest się niezniszczalnym od podgardlów i żółtków? Grzeszyło się sporo w życiu, to i Bóg karze... Bycie Optymalnym, to nie znaczy byciem nieśmiertelnym. Wypowiadanie się w imieniu Boga jest nie na miejscu i świadczy o wypowiadającym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Podobnie jak czytanie ze zrozumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Podobnie jak czytanie ze zrozumieniem. Po co więc ta sugestia o grzechu i karze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A tak, dla podtrzymania tematu.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Podobnie jak czytanie ze zrozumieniem. Po co więc ta sugestia o grzechu i karze. Babranie się w grzechach to czysta przyjemność
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lepiej samemu się na ołtarze wynieść
|