Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ancestral Health Society. Safe Starches: Are they Essential (Przeczytany 20204 razy)
|
renia
|
ile tych biochemii trzeba przeczytac zeby cos wiedziec? Zyon, mogę wiedzieć czy biochemia Ciebie tak bardzo interesuje, czy szukasz jakiś dowodów, czy nowych rozwiązań, czy może jeszcze coś innego...?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Prosto i z przykładami jest w Biochemii kręgowców Minakowskiego na przykład... Ja uważam, że trzeba posiadać ponadprzeciętny umysł, żeby tą całą biochemię ogarnąć i zrozumieć. Nie mówiąc już o wyciąganiu własnych, prawidłowych wniosków...Zwykli biochemicy po studiach biochemicznych chyba połowy z niej nie znają i nie rozumieją. Studiują tak jak wszędzie na zasadzie 3*z...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
odpręża mnie czytanie fizjologi Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Oczywiście jak ktoś ma umysł bardziej ścisły
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A ok, jak odpręża to niweluje te 20% straty.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ile tych biochemii trzeba przeczytac zeby cos wiedziec? Zyon, mogę wiedzieć czy biochemia Ciebie tak bardzo interesuje, czy szukasz jakiś dowodów, czy nowych rozwiązań, czy może jeszcze coś innego...? Chyba to wszystko naraz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|