Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
To wszystko zależy ile cukru się dosypie!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ale jak piekłaś ten błonnik, to on chyba zdechł? Już żywy pewnie nie był...a po zdechłym pewnie się zdycha...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Zależy jeszcze od jabłka, nieraz reneta jest słodka a nieraz kwasidło...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
to jablko to surowe czy jak?
Na początku tak... a potem "zdycha"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
To wszystko zależy ile cukru się dosypie! Ja nie dosypuję cukru w ogóle , nie psuję.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Może warto spróbować przesypać trochę cukrem pudrem? Smak pełniejszy jest.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
I koniecznie cynamon...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
...albo wanilina!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Zyon
|
no no nie przesadzajcie, zaraz dojdziecie do zurawwin i oliwy
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Albo "kropka"...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może warto spróbować przesypać trochę cukrem pudrem? Smak pełniejszy jest.
Nie warto Sprawdzane, od cukru pudru lepsze jest parę sztuk kryształu, dużego. Po wierzchu omletu. Natomiast ten sam omlet ze śliwkami (kwaśnymi) dla mnie potrzebuje trochę cukru. Że o wiśniach nie wspomnę. Zamerzam sprawdzić jeszcze gruszkę, ale może trochę inaczej.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Nie warto Sprawdzane, od cukru pudru lepsze jest parę sztuk kryształu, dużego... Każdy jest inny i ma inne gusta kulinarne...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Do tego dla niektórych takie placki są bardzo niezdrowe, bo naukowo to zdrowo się piecze tylko na oleju lub na tłuszczach trans, nie wspominając o tym, że powinno się albo na surowo, albo na parze, bo smażenie wg poglądów naukowych współcześnie obowiązujących jest niezdrowe i rakotwórcze. Co każdy ekspert z dziedziny dietetyki potwierdzi.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, bo na własną odpowiedzialność to robią.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|