RG
Go
|
Nie ma to jak dobry bigos Ja dałem skórki z boczkiem, wczoraj się gotował 4 godzinki, dzisiaj jeszcze go nastawie na 4 godzinki i będzie można zacząć konsumpcje, połowę zamroże i bedzie na świeta
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Nie ma to jak dobry bigos Ja dałem skórki z boczkiem, wczoraj się gotował 4 godzinki, dzisiaj jeszcze go nastawie na 4 godzinki i będzie można zacząć konsumpcje, połowę zamroże i bedzie na świeta Wspaniały zapach aż do mnie dotarł przez drut... Mój bigos (jeszcze bez kapusty ) dopiero godzinę się gotuje. Ale jeszcze 3 godzinki i powinien być gotowy. Ja gotuję tylko w jednym dniu......
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ... Jak przepadną to chyba jeszcze lepiej bo nie trzeba ich miksować...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Byłem w mięsnym i kolejka jak za komuny! A w warzywniaku pustki. Dlaczego te ludziska tak lubią niezdrowo jeść? Nie słuchają naukowców, najedzą się rakotwórczej wieprzowiny i efekty widać!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ... Jak przepadną to chyba jeszcze lepiej bo nie trzeba ich miksować... A to ciekawe, a jak w bigosie miksuje się te skórki?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Byłem w mięsnym i kolejka jak za komuny! A w warzywniaku pustki. Dlaczego te ludziska tak lubią niezdrowo jeść? Nie słuchają naukowców, najedzą się rakotwórczej wieprzowiny i efekty widać! Już powoli tańsze gatunki mięsa też zaczynają kupować... nie tylko schab wieprzowy, wołowinkę chudą i piersi z kurczaka...ale jeszcze dobre, tanie kawałki też są...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ... Jak przepadną to chyba jeszcze lepiej bo nie trzeba ich miksować... A to ciekawe, a jak w bigosie miksuje się te skórki? no...blenderem
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RG
Go
|
Moje skórki nie przepadają niestety... kiedyś miałem wstręt do skórek więc szczególną uwagą je obtaczałem podczas robienia bigosu i nigdy nie znikły niestety Może dlatego, że to wędzone skórki? Chociaż z golonki też nie znikają a gotuje się ją lub piecze też ladnych pare godzin Ja miałem swój robić w niedzielę to też by w jeden dzień wyszło wszystko ale jakoś zebrało mnie wczoraj na bigos. W domu faktycznie pieknie pachnie, można powiedzieć świętami
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ... Jak przepadną to chyba jeszcze lepiej bo nie trzeba ich miksować... A to ciekawe, a jak w bigosie miksuje się te skórki? No coś Ty?! ....Aż taka głupia to ja już nie jestem... Gotuję bez kapusty. Kapustę chcę dodać po miksowaniu...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ... Jak przepadną to chyba jeszcze lepiej bo nie trzeba ich miksować... A to ciekawe, a jak w bigosie miksuje się te skórki? no...blenderem Ładnie to tak się śmiać... ? ten się śmieje, kto... się śmieje...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
Gotuję bez kapusty. Kapustę chcę dodać po miksowaniu...
To po co w ogóle dodawać takie skórki do bigosu, jak ich nie ma?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na to, to kremy i botulinę reklamują, a nie skórki wieprzowe!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
...tiaaa kremy z kolagenem, i botoks i operacje plastyczne i ... chyba wstrzykiwanie jadu kiełbasianego i takie tam cudeńka... a wygląd coraz gorszy...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Zyon
|
Same skóry wieprzowe dodaje się na godzinę przed wyłączeniem, bo jeśli dłużej się gotuje, to mogą "przepaść" ... Jak przepadną to chyba jeszcze lepiej bo nie trzeba ich miksować... A to ciekawe, a jak w bigosie miksuje się te skórki? no...blenderem Ładnie to tak się śmiać... ? ten się śmieje, kto... się śmieje... Ja chcialem tylko pomoc... i tabelke dodac chcialem tez......zeby smakowalo lepiej...
|
|
|
Zapisane
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Gdzieś tam czytałem, że z kremów wchłania się tylko tłuszcz, a reszta zostaje na zewnątrz, ale do tego się nikt nie przyznaje...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Był taki artykuł na Forum...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ja chcialem tylko pomoc... i tabelke dodac chcialem tez......zeby smakowalo lepiej... Tylko nie wiem kiedy trzeba tą tabelkę zważyć... żeby była zbilansowana...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|