To ĹakoÄ, co odchudziÄ moĹźe bez "wyrzeczeĹ" ... Bardzo dobry przepis!Â
Ja byĹem zdumiony kiedy u Twojego Taty przeczytaĹem, Ĺźe lody optymalne szybko odchudzajÄ ! Chyba siÄ podchodzÄ c przez zimÄ, coĹ mi siÄ zdaje...heh
Ja juĹź sobie obniĹźyĹam wÄglowodany do 40g na dobÄ i raczej tylko w postaci skrobi zjadam (ale to dopiero chyba 3 dni ) ZobaczÄ czy w koĹcu bÄdÄ miaĹa takÄ wagÄ jakÄ chcÄ... jak nie to sobie kupiÄ...
Panny na razie nie, ale zrobiĹem placki serowo-jajeczne. Kilka usmaĹźyĹem dla siebie, resztÄ masy wylaĹem na blachÄ i do piekarnika, reszta familiady zje trochÄ. Wyborne te placki z masĹem i wÄdlinÄ .
TydzieĹ do koĹca Ĺwiata, a tu pierniczki, placki, panny... A ja nie wiem, czy opĹaca siÄ choinkÄ kupowaÄ na te ĹwiÄta? A prezenty? Co z prezentami? To caĹkiem fajna wymĂłwka ten koniec Ĺwiata...
My juĹź mamy choinkÄ. NajwyĹźej jej nie trzeba bÄdzie stroiÄ... A prezenty... lepiej wstrzymaÄ siÄ i w weekend przedĹwiÄ teczny moĹźna jeszcze je kupiÄ... Lepiej z pustymi kieszeniami nie przechodziÄ na "drugÄ stronÄ" bo nigdy nic nie wiadomo, moĹźe tam teĹź sÄ sklepy...