Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Życzenia świąteczne (Przeczytany 33956 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale na wyborach byleś?
no co Ty ? Z wykształcenia jestem oszustem. Oszust ma się oszukiwać? To nie ma sensu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dokładnie, na Święta zapominamy o wszystkich politycznych ćwokach po imieniu, po imieniu nazywaj . Oszustach. A jednak wojna o Trybunał Konstytucyjny jest brutalna.
Nie tylko ze strony Kaczyńskiego. Tę wojnę między PO a PiS dobrze opisał jeden z nowych posłów, przywołując słowa pokerzysty z filmu „Wielki Szu": „Graliśmy uczciwie: ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem, wygrał lepszy". PO chciała oszukać PiS na dwóch sędziów, to PiS oszukało ją na trzech. Obie strony mają w tym sporze swoje racje, swoje pojęcie demokracji, swoich konstytucjonalistów i profesorów prawa, którzy im wszystko uzasadnią, a nawet swoich dziennikarzy opisujących ten konflikt w jedynie słuszny sposób. http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/opinie/%E2%80%9Epieprzy%C4%87-kodeks-jest-interes-polityczny-do-zrobienia%E2%80%9D/ar-BBnVaJj?ocid=spartanntp#page=2
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeden wart drugiego, walka toczy się o kasę jak zwykle, a szara naiwna masa w tym uczestniczy. Ale widocznie tak musi być i nie ma co tego zmieniać, bo jeszcze na stosie spalą w obronie łańcucha na szyi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przeciwko „ kornemu ludowi smoleńskiemu" stają „ wyznawcy peowszczyzny", których wspierają „ resortowe cyngle z TVN-u". Towarzyszy im „ wycie ubeckich watah". z rzepy
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|