|
renia
|
Elo, mokrego jajka i smacznego dyngusa, elo. elo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Rodzinie Państwa Kwaśniewskich i wszystkim Forumowiczom składam najlepsze życzenia świąteczne. Życzę dobrego optymalnego jedzonka i SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA,SZCZĘŚCIA, bo "nikt nie może być szczęśliwym w oderwaniu od innych".
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Lepiej późno niż wcale.. Zdrowych i radosnych Świąt.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne... Póki co dość zdrowo, gdyby nie ten majonez z sałatki 5*wio! Olej z jarzynami paskudnie się trawi, jak przewód nieprzyzwyczajony...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dałaś dwa razy za dużo rozmiaru... Ale my wiemy, że nie rozmiar, a szczere intencje...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Zdrowych i Wesołych!
"Zdrowia, szczęścia, pomyślności, nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana, jedz pierogi, lep bałwana, a w sylwestra, pij do rana!"
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
dokładnie, na Święta zapominamy o wszystkich politycznych ćwokach
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Maniek nie daj się i po świętach
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zdrowego smacznego świętowania
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Maniek nie daj się i po świętach Chciałbym, ale chyba nie da rady! Musiałbym wyłączyć tv i internet, a może to nie taki zły pomysł?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
to prawda, ale... IMHO w pewnych sytuacjach nie można siedzieć bezczynnie. Byli już w historii tacy, co przesadzili z dzieleniem na lepszych i gorszych, nic dobrego z tego nie wynikło, dla dzielących również.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Maniek nie daj się i po świętach Chciałbym, ale chyba nie da rady! Musiałbym wyłączyć tv i internet, a może to nie taki zły pomysł? Bardzo dobry pomysł , ja kiedyś zmieniałem świat poglądem politycznym ,dużo zdrowia to mnie kosztowało ,dzis jestem wolny od tego rodzaju emocji .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|