Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 770553 razy)
|
Gavroche
|
Wywal to wszystko w cholerę Plany-srany, sam sobie ułóż, kto Cię zna lepiej? Kolana protestują, a Ty biegasz? Jak te optybetony, boli, nie boli, trzeba żreć, bo się proporcja pop...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Wywal to wszystko w cholerę Plany-srany, sam sobie ułóż, kto Cię zna lepiej? Kolana protestują, a Ty biegasz? Jak te optybetony, boli, nie boli, trzeba żreć, bo się proporcja pop... Wot Poeta no właśnie nie biegam, bo według planu dzisiaj miało być biegane a odpuściłem siedzę i kombinuję, jak to spiąć wszytko kurde, jak trenują ludzie do ironmana, gdzie tych treningów dużo więcej?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powoli Poza tym mają inne organizmy, niż Twój Moim zdaniem bóle i dyskomfort, to zbyt szybkie podganianie postępów. Nie dokłada się kolejnej porcji tabletek biegowych, póki stara dawka nie zostanie zmetabolizowana.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Skanuje nawet produkty z Biedry białko tłuszcz węgle z kodu kreskowego
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba się nie odchudzasz?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wywal to wszystko w cholerę Plany-srany, sam sobie ułóż, kto Cię zna lepiej? Kolana protestują, a Ty biegasz? Jak te optybetony, boli, nie boli, trzeba żreć, bo się proporcja pop... Mowisz wegle do 100, a reszta tlusto i do syta
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wywal to wszystko w cholerę Plany-srany, sam sobie ułóż, kto Cię zna lepiej? Kolana protestują, a Ty biegasz? Jak te optybetony, boli, nie boli, trzeba żreć, bo się proporcja pop... Mowisz wegle do 100, a reszta tlusto i do syta Dla małej kobietki mniej
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chyba się nie odchudzasz? Gain Panie Gain ja i odchudzanie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba się nie odchudzasz? Gain Panie Gain ja i odchudzanie? Zyon się wnerwił, może i Ty
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na co się wnerwił?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie ma złe proporcje...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na co się wnerwił? Przypuszczam, że ktoś mu od maślaków nawtykał
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
witojcie po spokojnym, aczkolwiek pomimo burzy parnym wieczorze przekombinowałem i wymyśliłem Przede wszystkim odkryłem że to, co robi endomondo to nic innego, jak dopasowanie w moim przypadku Planu Niebieskiego od Danielsa do moich wyników. Swoją drogą oszczędziło mi to przeliczania Z jednej strony mój cel główny w tym roku jest już za mną, z drugie zaś strony treningi pod następnego Rzeźnika (lub coś innego ultra) zaczynam już teraz, więc po okresie względnego odpoczynku mogę już pracować nad formą. Około miesięczne roztrenowanie zaplanowałem na październik / listopad. Zaplanowałem więc 4 dni treningowe (pn, wt, czw, sob) tak, żeby w razie czego można było zrezygnować z jednego dnia i delikatnie zmniejszyłem obciążenia treningowa. Do tego od sierpnia (po urlopie) dojdzie rower i jakaś siłowka/obwodówka, bo na razie muszę drewno skończyć i parę innych rzeczy przy domu / w ogrodzie A dzisiaj rano w ramach rozruchu 40 minut treningu funkcjonalnego z wykorzystaniem siekiery, młota itp Na powrocie z pracy będzie 8 km z 6 przebieżkami. Nogi odpukać nie bolą.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzisiaj drewno, bieganie (nudno, ale musiałem się hamować, żeby trzymać się w założonym tempie) a potem przycinanie żywopłotów. I padam do Śnieżki najpewniej luz
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wymyśliłem nowe słowo: "rozrucht"
|
|