Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 770563 razy)
|
MariuszM
Go
|
'wycinka' idzie pelna para,z dziesietnym miejscem po przecinku
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
'wycinka' idzie pelna para,z dziesietnym miejscem po przecinku na leniwca z excela skopiowane
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
dzień dobry małe podsumowanie dnia wczorajszego: do porannych kettli doszły jeszcze popołudniowo - wieczorne interwały w postaci odśnieżania szybkościowego 2 x 15 minut i krótki trening siłowy czyli rąbanie i noszenie drewna BTW: BTW: 89.9, 135.9, 31.4, czyli 1:1.51:0.35. Od dłuższego czasu jem tylko popołudniami, wiec czysty IF. Na wadze - 0,6 kg. Dzisiaj rano regeneracja, czyli dłuższe spanie Jeszcze nie odespałem szaleństw wyjazdowych. A po południu w zależności od pogody - albo bieganie, albo odśnieżanie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
200 kg to niedużo dla kogoś kto ma pojęcie o ciężarach. Caculin wyciągnął 225 zdaje się, chodząc w wadze 78 kg. Ale trening giriewika, a trening karateki Jeet-kun-do sprzed 30 to różne rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
dzień dobry wczoraj nie odkurzałem, tfu, nie odśnieżałem więc pobiegałem króciutko: 2,5 km w tempie spacerowym. podsumowanie żarcia :87.7, 188.9, 15.1, czyli 1:2.15:0.17. Spadek na wadze 0,7 kg. Dzisiaj dzień rozpocząłem tabatą, tzw double kettlebell burpees. Wykańczające, ale czuć moc. Nie wiem kurcze co z tymi węglami robić. Nie wchodzą mi jakoś, jakieś cholera nastawienie psychiczne czy może nie są mi jeszcze potrzebne bardzo, bo treningi nie jakieś niewiadome jakie ciężkie. Bee obserwował i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe no mi tez wegle jakos nie wchodza, oprocz jakiejs papryki czy surowki to jakos nie mam ochoty na cos wiecej. Dojadam sobie czasami jakas chalwa turecka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj dzień rozpocząłem tabatą, tzw double kettlebell burpees. Wykańczające, ale czuć moc.
to ile masz juz tych odwaznikow? robiles to na czas , jak tabate? 20/10?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Dzisiaj dzień rozpocząłem tabatą, tzw double kettlebell burpees. Wykańczające, ale czuć moc.
to ile masz juz tych odwaznikow? robiles to na czas , jak tabate? 20/10? tak, typowa tabata. W endomondo na telefonie jest nawet gotowy program. mam 2 x 16, 1 x 24, 1 x 32, 1 x 48
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
niezle, co robisz ta 48?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Hehe no mi tez wegle jakos nie wchodza, oprocz jakiejs papryki czy surowki to jakos nie mam ochoty na cos wiecej. Dojadam sobie czasami jakas chalwa turecka Mi wchodzą i potem wychodzą Na razie chwalę sobie sposób: dwa posiłki białkowo-tłuszczowe z węglem ~10 g i wieczorny węglowo-tłuszczowy z węglami ~70 g. Ostatnio jest to 100 g kaszy gryczanej, akurat ma koło 70 g carbohydratów. Mi się przedłużyła przerwa, ale na dniach biorę się za jakąś wytrzymałoścówkę z kettlami. Mam trzy pary, można huczeć
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
niezle, co robisz ta 48?
"dzień dobry" martwy ciąg, i swingi
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Hehe no mi tez wegle jakos nie wchodza, oprocz jakiejs papryki czy surowki to jakos nie mam ochoty na cos wiecej. Dojadam sobie czasami jakas chalwa turecka Na razie chwalę sobie sposób: dwa posiłki białkowo-tłuszczowe z węglem ~10 g i wieczorny węglowo-tłuszczowy z węglami ~70 g. Ostatnio jest to 100 g kaszy gryczanej, akurat ma koło 70 g carbohydratów. Mam trzy pary, można huczeć no właśnie ostatnio jak dorzucam tłuszczu do białka, a zaczynam jeść najwcześniej o 12stej, bo mi się nie chce wcześniej, i zjem całe białki to po prostu nie mam potem miejsca na węgle a z kettlami to docelowo chcę mieć 3 pary - 16, 24 i 32 i tą 48kę. Podwójne podchodzą najlepiej ze wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe no mi tez wegle jakos nie wchodza, oprocz jakiejs papryki czy surowki to jakos nie mam ochoty na cos wiecej. Dojadam sobie czasami jakas chalwa turecka Mi wchodzą i potem wychodzą taa, "gazowanie techniczne" a przypadkiem nie masz brzydkiego zapachu z ust? to tez bonki tylko wyikajace z nieszczelnosci jelit
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie to jest minus LC, brak wiatrów. Ostatni bąk-Ustka '99 Pewno wnet umrę, bo się nie oczyszczam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hej blade kojarzysz kolesia? ten od fit2fat2fit.com wydal ksiazke jak sie wyciac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blade
Go
|
Hej blade kojarzysz kolesia? ten od fit2fat2fit.com wydal ksiazke jak sie wyciac to ten co żarł a potem chudł? gdzieś jakiś artykuł o nim czytałem. Ciekawe, co proponuje, nie mam głośników w pracy więc po filmie nie idzie przykumac ale widać, co żarł żeby przytyć - same węgle prawie
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
dzień dobry wczoraj wieczorkiem tradycyjne 2,5 km - tym razem lżej ubrany, i było super BTW: 88.1, 220.0, 15.8, 2217.6 kcal, czyli 1:2.50:0.18. Na wadze wzrost 0,2 kg. Dlaczego? nie wiem będę obserwował tendencję Dzisiaj rano mało czasu, więc szybki energetyczny trening z dwoma ciężarkami - obrobiłem się w 11 minut: dzień dobry 2x16 kg 3x10 w ramach rozgrzewki, potem kompleksy kettlebell: 3 x clean, press, clean&press - 5 serii swing 3 x 10, 2 x 16 kg i tyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|