Gavroche
|
Jakiś chochlik tam wyżej...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
poza tym przy takim układzie treningów powinienem mieć też max czasu na wysypianie się - to jest też czynnik, nad którym chcę mocno popracować
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Te chochliki, zamieniaja adminow w aminow hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
dzień rozpocząłem dzisiaj tabatą (burpees) jako, że na więcej czasu nie było Po południu mam nadzieję zająć Młodego jakąś bajką i zrobić z 15-20 kettli. W ten sposób pierwszy dzień planu przejdzie zgodnie z założeniami. Zastanawiam, się, czy jak się zrobi cieplej nie wrócić do jazdy rowerem do pracy. Czy to nie będzie za dużo? Z drugiej strony wacha tragiczne ilości kasy pochłania :/ Waga spada. Tyle tytułem kronikarskiego obowiązku.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z drugiej strony wacha tragiczne ilości kasy pochłania :/ Oj tak Nie ma, ze za duzo, jak jest okazja to trzeba, ja jak tylko moge to z buta dre.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Z drugiej strony wacha tragiczne ilości kasy pochłania :/ Oj tak Nie ma, ze za duzo, jak jest okazja to trzeba, ja jak tylko moge to z buta dre. teraz jak jest plucha i śnieg to rower odpuszczam, nie będę się zarzynał, ale chyba trzeba będzie do niego wrócić. Zimna się nie boję, tylko jakiejś wywrotki i kolejnych szopek z nogami.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
tę swoją drogą jakaś tendencja: Runner's World Run Less, Run Faster, Revised Edition: Become a Faster, Stronger Runner with the Revolutionary 3-Run-a-Week Training Program by Bill Pierce - i z recenzji: "3 plus 2" format is the foundation. This means you have 3 quality runs each week and 2 cross training workouts. Czyli im mniej treningu tym lepiej wynika z tego, że jak nie będę w ogóle trenował, to będzie najlepiej
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sportowy nihilizm A kto jest sportowym Nietzchem ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Sportowy nihilizm A kto jest sportowym Nietzchem ? trza by się zrobić jakimś samozwańczym
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisia sie biore za Ferrissa a potem jeszcze raz przerobie Wade'a. Co do tych ksiazek co gadalismy o biohackingu http://www.bulletproofexec.com/the-bulletproof-book-list/Kilka jest w pl. Biologie przekonan wlasnie skonczylem i bardzo polecam. Ciesze sie w ogole ze wpadlem na te ksiazke, kolejna Liptona juz mam w kolejce a potem inna z tego typu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
uff, dziesięć minut przysiadów z dwiem 24kami. nie robiłem, bo się bałem o kolana. zobaczymy, jak jutro będzie ale dzisiaj nic nie boli super ćwiczenie. a teraz zasłużony relaks. potem kąpię Młodego, siebie i wcześnie lulu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nawet ciekawy ten Ferriss, ciekawe podejscie. W sam raz skoncze w tym tygodniu zelazny cykl, zrobie sobie moze tydzien przerwy na czytanie i rusze z bw.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Nawet ciekawy ten Ferriss, ciekawe podejscie. W sam raz skoncze w tym tygodniu zelazny cykl, zrobie sobie moze tydzien przerwy na czytanie i rusze z bw.
podrzuca nowe kierunki poszukiwań PObieznie obejrzałęm tego McKenziego, kupa ciekawych rzeczy przypuszczalnie, szczególnie co do poprawy techniki. Na razie jadę planem z Ferrisa, który dla niego Mckenzie zrobił, i będę się przedzierał przez tą knigę; za dwa miesiące zobaczymy, czy działa
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
masa czy sila czy palenie smalcu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
masa czy sila czy palenie smalcu?
21 km w sensownym tempie na styl MCKenziego - to co wcześniej pisałem. Zakładam, że smalec się spali, bo się pali rozmawiałem ze znajomkami biegaczami, którzy dali do zrozumienia, że mam nie po kolei, bo żelów nie chcę żreć podczas biegu, i przebiegając 15 km tygodniowo - bo tak mi wychodzi - absolutnie zdechnę próbując Więc sprawa honorowa się zrobiła
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
uff, 10 minut clean & press, 2 x 16 kg, kamizelka 20 kg. przekroczyłem kolejną granicę ale na razie pochodzę sobie w niej z kijkami rano, jest ciężko a zajechać się nie chcę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jaka kamizelke masz? Na allegro czy gdzie?
I jak ta druga ksiazka Volka??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|