Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 775040 razy)
|
Blade
Go
|
Kijków używasz? he he tak, używam czasami. Justysia K. też i jakoś się z niej nie śmieją
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Jaka kamizelke masz? Na allegro czy gdzie?
I jak ta druga ksiazka Volka??
alledrogo. 30 kg, ale dychę zdjąłem na razie. Nie sztuka przeholować. o Volku jutro - nie chce mi się lapka włączać, za dużo dzisiaj kompa w pracy miałem
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Kijków używasz? he he tak, używam czasami. Justysia K. też i jakoś się z niej nie śmieją zresztą starsi ludzie, tacy jak ja potrzebują czasami laski więc czemu nie dwóch?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ten clean & press na 2 rece jednoczesnie robiles?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
ten clean & press na 2 rece jednoczesnie robiles?
tak, na dwie. trochę niewygodnie w kamizelce, ale ogólnoe git
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ale ona czasem pada "na twarz". To przez te kijki? Uważaj więc... Kijków używasz? he he tak, używam czasami. Justysia K. też i jakoś się z niej nie śmieją zresztą starsi ludzie, tacy jak ja potrzebują czasami laski więc czemu nie dwóch?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Ale ona czasem pada "na twarz". To przez te kijki? Uważaj więc... Kijków używasz? he he tak, używam czasami. Justysia K. też i jakoś się z niej nie śmieją zresztą starsi ludzie, tacy jak ja potrzebują czasami laski więc czemu nie dwóch? żeby się podnieść, trzeba najpierw upaść
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień dobry, czasu mało, więc na krótko: wczoraj rano luz, wieczorem 10 minut z 24ką - rwania z przerwami. Dzisiaj wszystko boli. Rano miały być interwały wynikające z placu, ale postanowiłem odespać i przenieść je na jutr - jako, że dzisiaj idę wieczorkiem na godzinę kettli do Centrum KB w Zielonej - więc trening myślę będzie porządny. i tyle
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień dobry, czasu mało, więc na krótko: wczoraj rano luz, wieczorem 10 minut z 24ką - rwania z przerwami. Dzisiaj wszystko boli. Rano miały być interwały wynikające z placu, ale postanowiłem odespać i przenieść je na jutr - jako, że dzisiaj idę wieczorkiem na godzinę kettli do Centrum KB w Zielonej - więc trening myślę będzie porządny. i tyle trening był porządny ponad godzinę z żelastwem: praca nad techniką 5 podstawowych ćwiczeń: swing, snatch, squat, TGU, clean & press. Na szczęście ćwiczyłem z szesnastkami, więc dzisiaj spoko, ale wieczorem byłem nieźle napompowany. Dzisiaj idę na takie typowe zajęcia. Generalnie jestem zadowolony: parę myków zobaczyłem ważnych, których ciężko wyuczyć się z książek czy nawet filmów: ustawienie nadgarstka, oddech czy technika TGU, którego prawie nie robiłem, ponieważ obawiałem się o kolana. Instruktor wcale jakoś tak się nie spinał z tym "nowoczesną" wersją swingu, więc nie czułem się jak odmieniec jakiś Generalnie jestem zadowolony. No i mają 60tkę, kawał żelaza
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ile za agodzinke? Warto?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Ile za agodzinke? Warto?
150. Dużo i mało. Ale moim zdaniem warto
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale to za godzine personalnego treningu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Ale to za godzine personalnego treningu? ano, Panocku
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U samego Walusia? Zapodaj jakis trock Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub : D: D:
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
U samego Walusia? Zapodaj jakis trock Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub : D: D: Pomyśl. Teraz jest fala, za parę lat minie, ale zdążysz wyrobić markę i zebrać bazę klientów. Potem w razie czego na crossfit się przerzucisz, to niedaleko. Ile taki dyplom może kosztować z pięć tysi? Odkujesz się w mig!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzień dobry, czasu mało, więc na krótko: wczoraj rano luz, wieczorem 10 minut z 24ką - rwania z przerwami. Dzisiaj wszystko boli. Rano miały być interwały wynikające z placu, ale postanowiłem odespać i przenieść je na jutr - jako, że dzisiaj idę wieczorkiem na godzinę kettli do Centrum KB w Zielonej - więc trening myślę będzie porządny. i tyle trening był porządny ponad godzinę z żelastwem: praca nad techniką 5 podstawowych ćwiczeń: swing, snatch, squat, TGU, clean & press. Na szczęście ćwiczyłem z szesnastkami, więc dzisiaj spoko, ale wieczorem byłem nieźle napompowany. Dzisiaj idę na takie typowe zajęcia. Generalnie jestem zadowolony: parę myków zobaczyłem ważnych, których ciężko wyuczyć się z książek czy nawet filmów: ustawienie nadgarstka, oddech czy technika TGU, którego prawie nie robiłem, ponieważ obawiałem się o kolana. Instruktor wcale jakoś tak się nie spinał z tym "nowoczesną" wersją swingu, więc nie czułem się jak odmieniec jakiś Generalnie jestem zadowolony. No i mają 60tkę, kawał żelaza Potwierdzam. Robiłem Bertą podrzuty. Mocna rzecz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
U samego Walusia? Zapodaj jakis trock Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub : D: D: Pomyśl. Teraz jest fala, za parę lat minie, ale zdążysz wyrobić markę i zebrać bazę klientów. Potem w razie czego na crossfit się przerzucisz, to niedaleko. Ile taki dyplom może kosztować z pięć tysi? Odkujesz się w mig! Serio mysle I to mocno, chyba jestem na progu jakiejs wewnetrznej przemiany, obecna praca tak mie juz nudzi i napawa obrzydzeniem, ze traktuje ja niemal jak fizjologiczna powinnosc. Zreszta i tak w tej najdluzej wytrzymalem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
U samego Walusia? Zapodaj jakis trock Kurcze to kapitalny sposob na zarabianie kasy, wystarczy licencja RKC i po srpawie. Ja u siebie nie znam nikogo, kto by cwiczyl odwaznikiem. Normalnie robic kurs i otwierac klub : D: D: Pomyśl. Teraz jest fala, za parę lat minie, ale zdążysz wyrobić markę i zebrać bazę klientów. Potem w razie czego na crossfit się przerzucisz, to niedaleko. Ile taki dyplom może kosztować z pięć tysi? Odkujesz się w mig! Serio mysle I to mocno, chyba jestem na progu jakiejs wewnetrznej przemiany, obecna praca tak mie juz nudzi i napawa obrzydzeniem, ze traktuje ja niemal jak fizjologiczna powinnosc. Zreszta i tak w tej najdluzej wytrzymalem. Doskonale Cię rozumiem. Cokolwiek robisz, baw się przy tym dobrze. Kup sobie dyplom i jedziesz! Jak zapłacisz za kurs, reszta to formalność. Myślę, że mógłbyś być niezły, nie taki jak Waluś, wiadomo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|