Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 774953 razy)
|
Zyon
|
Zaraz, zaraz, ale on nie jest juz w RKC? Przeciez Hannibal go nie uwaza juz za osobe wiarygodna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
wczoraj wieczorkiem luzik z okazji śledzika dzisiaj 15 minut kompleksów kettlowych. Wieczorkiem jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
widziałem 2,5 kg to w sam raz dla mojego Synka
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wyglada jak czajnik
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
...i tyle waży...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
dzisiaj tylko 15 minut czajnika rano. Odpoczywam, regeneruję się, jutro zajęcia w Centrum KB więc będzie rzeźnia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja długi cykl, czy jak to się nazywa, rwanie jednorącz, bez odstawiania na podłogę 24 kg kettla. 6 minut, zmiana ręki co 20 powtórzeń, zgubiłem się po 100 powtórzeniach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja sie pomierzaylem dzisiaj i na szczescie jakichs wielkich przyrostow nie zaobserwowalem po 12 tygodniach. Ale wizualnie sie pozmienialo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Ja sie pomierzaylem dzisiaj i na szczescie jakichs wielkich przyrostow nie zaobserwowalem po 12 tygodniach. Ale wizualnie sie pozmienialo.
a ja po zamianie węgli z wieczora na rano zacząłem w końcu znowu spadać z wagi
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
zauważyliście, że są godziny dłuższe i krótsze? właśnie wróciłem z Centrum Kb i to była dłuuuga godzina prawie max HR, rączki się delikatnie trzęsą, super humor Ograniczę jeszcze treningi, żeby na tych zajęciach być na świeżo. Czyli w tygodniu 2 x kettle, 2 razy interwały biegowe a póki jestem sam z Synem tabata, i raz długie - 10 km - wybieganie niedzielne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
co dzisiaj robiliscie? jakies fajne motywy poznales, triki czy techniki?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
zauważyliście, że są godziny dłuższe i krótsze? właśnie wróciłem z Centrum Kb i to była dłuuuga godzina prawie max HR, rączki się delikatnie trzęsą, super humor Ograniczę jeszcze treningi, żeby na tych zajęciach być na świeżo. Czyli w tygodniu 2 x kettle, 2 razy interwały biegowe a póki jestem sam z Synem tabata, i raz długie - 10 km - wybieganie niedzielne. Możesz opisać rozkład takiego treningu grupowego? Co się robi, jak, kiedy, słowem jak to wygląda?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
zauważyliście, że są godziny dłuższe i krótsze? właśnie wróciłem z Centrum Kb i to była dłuuuga godzina prawie max HR, rączki się delikatnie trzęsą, super humor Ograniczę jeszcze treningi, żeby na tych zajęciach być na świeżo. Czyli w tygodniu 2 x kettle, 2 razy interwały biegowe a póki jestem sam z Synem tabata, i raz długie - 10 km - wybieganie niedzielne. Możesz opisać rozkład takiego treningu grupowego? Co się robi, jak, kiedy, słowem jak to wygląda? jutro, bo zaraz Małżonkę muszę z dworca odebrać
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
zauważyliście, że są godziny dłuższe i krótsze? właśnie wróciłem z Centrum Kb i to była dłuuuga godzina prawie max HR, rączki się delikatnie trzęsą, super humor Ograniczę jeszcze treningi, żeby na tych zajęciach być na świeżo. Czyli w tygodniu 2 x kettle, 2 razy interwały biegowe a póki jestem sam z Synem tabata, i raz długie - 10 km - wybieganie niedzielne. Możesz opisać rozkład takiego treningu grupowego? Co się robi, jak, kiedy, słowem jak to wygląda? jutro, bo zaraz Małżonkę muszę z dworca odebrać coś mi przeskoczyło - w każym razie jutro dłuższy opis
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
witojcie,
treningi są ciężkie bo to jednak równa godzina, nawet z małym hakiem - jeśli w domu robię intensywne 15 minut, to jest jednak "tylko"15 minut. Krótka rozgrzewka, intensywna, 5-7 minut. Potem ćwiczenia, ważna jest technika a nie ciężar. Jako, że to grupa podstawowa to cudów nie ma co nie oznacza że nie jest ciężko. Ćwiczy się jednym kettlem, Bartek powoli wprowadza kompleksy i drabinki. na 5-10 minut przed końcem trochę brzuch i wychłodzenie/rozciąganie. Nowych ćwiczeń raczej dla mnie nie ma, ewentualnie kompleksy które mnie jeszcze nie interesowały więc nie podglądałem na YT. Jedno fajne ćwiczenie na brzuch i nie tylko na brzuch - spięcia nóg w leżeniu na plecach połączone ruchem kettla z podłogi zza głowy, czyli takie spięcia brzucha, w których chodzą również ręce.
Generalnie jestem zadowolony, bo atmosfera fajna, motywująca do ćwiczeń, w końcu zaczynam wychodzić z domu
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
dzisiiaj pierwszy trening biegowy - testowo 4,5 km. Jest git. No i po nim eksperymentalne śniadanie/posiłek potreningowy - sushi 50 g ryżu, 80 g łososia, papryka, wasabi i kropla sosu sojowego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sushi według mnie jest okropne. A moje dzieciaki to lubią...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba dlatego tylko, ze to jest modne...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
dzisiiaj pierwszy trening biegowy - testowo 4,5 km. Jest git. No i po nim eksperymentalne śniadanie/posiłek potreningowy - sushi 50 g ryżu, 80 g łososia, papryka, wasabi i kropla sosu sojowego U mnie dzisiaj po treningu placek jajeczno serowy z maselkiem i sosikiem paprykowo-ketchupowym A przed plywaniem coby moc przybyla kubeczek
|
|
|
|
|
|
|
|
|