|
|
Blade
Go
|
Blade jak tam przygotowania do biegu? Zależy Ci na "dobrym" czasie? Czy może na ukończeniu biegu? ;D Odpuściłem przygotowania. Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance z Synkiem;) bieganie chyba nie dla mnie. Tym bardziej, że kettle wciągają. Coraz mocniej i mocniej;) do tego stopnia, że w weekend robię kurs intro jako wstęp do certifikacji instruktorskiej. ramach podsumowania: wczoraj po 15 minut kettli przed i po morsowaniu. Dzisiaj 10 minutę rano. A właśnie wróciłem z 2,5 km spaceru z kijkami, w kamizelce 20 kg. Super a śnieg mocno pada, tak że jutro zamiast ćwiczeń porannych odśnieżanie, może też w kamizelce?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie katuj się lepiej tą kamizelką... no chyba, że to jest prezent od Teściowej i nie wypada inaczej...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Nie katuj się lepiej tą kamizelką... no chyba, że to jest prezent od Teściowej i nie wypada inaczej... W planie 2 x Tatry w tym roku, trzeba formę robić;)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może i tak. Byle nie przeholować, bo nie będzie siły na wejście na te "górki"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
do tego stopnia, że w weekend robię kurs intro jako wstęp do certifikacji instruktorskiej. Ulala, niezle. Fajnie, ze masz rzut beretem. No i bedziesz gosc dla Hannibala
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
W planie 2 x Tatry w tym roku, trzeba formę robić;)
Tatrów jeszcze nikt nie odśnieżył do końca. Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge. Starość nie radość, panowie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
bede robil bulgarskie na jedna noge i bedzie git
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge. Starość nie radość, panowie hehe, mam prostą receptę na to: po 5 minutach w przeręblu wszystko mija jak ręką odjął
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge. Starość nie radość, panowie hehe, mam prostą receptę na to: po 5 minutach w przeręblu wszystko mija jak ręką odjął Wszyściutko? A frędzelek? Co z frędzelkiem?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge. Starość nie radość, panowie hehe, mam prostą receptę na to: po 5 minutach w przeręblu wszystko mija jak ręką odjął Wszyściutko? A frędzelek? Co z frędzelkiem? no po wyjściu nie należy szpanować ;)gdyż totalnie nie ma czym poza tym uczucie znieczulenia powoduje dziwne uczucie i koniecznośc sprawdzenia, czy jeszcze tam jest ale wszystko wraca do normy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge. Starość nie radość, panowie hehe, mam prostą receptę na to: po 5 minutach w przeręblu wszystko mija jak ręką odjął Wszyściutko? A frędzelek? Co z frędzelkiem? no po wyjściu nie należy szpanować ;)gdyż totalnie nie ma czym poza tym uczucie znieczulenia powoduje dziwne uczucie i koniecznośc sprawdzenia, czy jeszcze tam jest ale wszystko wraca do normy Z nawiązką?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Cały czas coś z nogami, ostatnio staw skokowy pobolewa po skakance Mi tez cos wrocilo po pistoletach, tak jakby jakis plyn sie wylal pod kolanem. I nie moge teraz zrobic na te noge. Starość nie radość, panowie hehe, mam prostą receptę na to: po 5 minutach w przeręblu wszystko mija jak ręką odjął Wszyściutko? A frędzelek? Co z frędzelkiem? no po wyjściu nie należy szpanować ;)gdyż totalnie nie ma czym poza tym uczucie znieczulenia powoduje dziwne uczucie i koniecznośc sprawdzenia, czy jeszcze tam jest ale wszystko wraca do normy Z nawiązką? wigor, który pozostaje na długo po wyjściu z przerębla każe mi potwierdzić
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Blade, szukam jakiegoś ćwiczenia z kettlem, najlepiej działającego na całe ciało. Zmiana bodźca by się przydała. Przeglądam właśnie książki Caculina, ale tam wszystko po staremu Podpatrzyłeś coś, co możesz sprzedać po taniości, żeby Cię potem Shaolin nie ścigał z wibrującą pięścią?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cwiczenia w koszulce dzialaja na cale cialo.......podobno
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Cwiczenia w koszulce dzialaja na cale cialo.......podobno
W tym sęk, mam kettle, a nie mam koszulki... Bo taka z Minnie się chyba nie liczy?
|
|
|
|
|
|
|
|