Zyon
|
Czyli niedlugo pewnie zobaczysz wiekszosc cwiczen znanych z pilka, hantlem, hula hop, skakanka w wersjach z kettlem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Z oczywistym nadrukiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Kto to jest ten Michal? No duzo prawdy o RKC zwlaszcza od Maxwella. Nie znam człowieka, niedawno się natknąłem na to forko Jakiś kumaty kolo się wydaje, z Kazachami trenował podobno. Nie, żeby mnie to jakoś kręciło, ale poczytać można. Michal Cukrowski, brazowy medalista GS http://lebork.naszemiasto.pl/artykul/702148,michal-cukrowski-trzeci-na-swiecie,id,t.htmlFajny koles, fajnie pisze, w dodatku dostepnia za darmo plany, co sie nie miesci pewnie w glowie roznym niunium z rkc, bo 'to jest ich chleb" http://www.kettlebells.pl/images/stories/Kettlebells/Plan_treningowy/program%20treningowy.pdfhttp://www.kettlebells.pl/images/stories/Kettlebells/Plan_treningowy/cross_training_plan_treningowy.pdfFajne forko Takie spokojne to forko, rzeczowe i spokojne rady, nie ma zadnych "only hardstyle", choc pare gorzkich uwag jest wlasnie takich jak wkleiles w temacie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
w końcu się do kompa dorwałęm wczoraj godzinka w centrum kb, jazda, ale bez poniewierki - drabiny typy press, pushpress i jerki z różnymi cięzarami. W przerwach zmierzyłem się z 40stką - całkiem ok, ale pressa nie zrobię, a 60tka tylko MC i dzień dobry. Rano 3 km po lesie z kijkami, kamizelka 20 kg.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
w końcu się do kompa dorwałęm wczoraj godzinka w centrum kb, jazda, ale bez poniewierki - drabiny typy press, pushpress i jerki z różnymi cięzarami. W przerwach zmierzyłem się z 40stką - całkiem ok, ale pressa nie zrobię, a 60tka tylko MC i dzień dobry. Rano 3 km po lesie z kijkami, kamizelka 20 kg. Dla mnie właśnie 60 kg byłoby idealne do wyciskania w pochyleniu... Nie można kupić
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla mnie właśnie 60 kg byłoby idealne do wyciskania w pochyleniu... Nie można kupić Nie sprzedaja? Tylko egzemplarze reklamowe czy co ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dla mnie właśnie 60 kg byłoby idealne do wyciskania w pochyleniu... Nie można kupić Nie sprzedaja? Tylko egzemplarze reklamowe czy co ? Nie wiem, nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Sommer i Low to tacy Kwaśniewscy gimnastyki i kalisteniki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ta ksiazka Wade'a to raczej taki elementarz niz jakies plany. Tam sa zarysy planow tylko jakies. A na forach kalistenicznych to biblia jest i z nabozna czczia jej tytul pisza.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blade
Go
|
może i tak - może i kettle przewagi nie dają w ciężarach - ale siłka jest cholernie nuuudna A ja mam dzisiaj lenia, czyli oficjalnie: dzień regeneracji
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
a najgorzej, że mnie Małżonka namawia na rękawiczki do ćwiczeń, bo Jej się moje odciski nie podobają...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
a najgorzej, że mnie Małżonka namawia na rękawiczki do ćwiczeń, bo Jej się moje odciski nie podobają... No cóż, są... Nie ma na to rady. Rękawiczki niewiele pomogą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale za to sa modne ..
|
|