Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 771836 razy)
|
chill
Go
|
A zimne prysznice Wam nie wystarczą ?
Ja tak od jakiegoś czasu obiecuje sobie że zacznę znów brac zimne prysznice i nic , ciągnie mnie do gorącej wody ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...
chyba będę częściej jeździł na basen czy coś
A komu by się chciało przeręble w basenie robić. W plener- kilometry robić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Blade, po zamknięciu sezonu morsowania odczuwam pustkę jak u Ciebie, jak sobie z tym radzisz ? chyba będę częściej jeździł na basen czy coś hehe, mam to samo na basenie za ciepłą woda niedługo będę miał kartę benefita, więc będę mógł pójść na saunę, tam jest fajne bajorko z zimną woda a teraz nalewam wannę pełną zimnej wody, w paru pudełkach plasyikowych mrożę lód, potem do wanny i za czas jakiś chlup na parę minut przepięknie wymrozi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A zimne prysznice Wam nie wystarczą ?
Ja tak od jakiegoś czasu obiecuje sobie że zacznę znów brac zimne prysznice i nic , ciągnie mnie do gorącej wody ...
Ja po każdej sesji na siłowni biorę zimny prysznic. Lodowaty jak się da. Staram się udawać, że to normalna woda, by dla postronnego wyglądało jak zwykły prysznic
|
|
|
|
|
|
|
zbiggy
Go
|
Ja po każdej sesji na siłowni biorę zimny prysznic. Lodowaty jak się da. Staram się udawać, że to normalna woda, by dla postronnego wyglądało jak zwykły prysznic też tak robię, albo kontrasty ciepła/zimna Był taki gość Ed Rondthaler któremu starszy brat kazał kończyć prysznic lodowatą wodą i liczyć do 100 http://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Rondthalernie twierdzę że to była główna przyczyna może nawet nie przyczyna - ale Ed dożył 104 lat
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Blade robiliscie tam na tych kursach w centrum drabiny? Rzucilbys przykladowa rozpiske
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
Ja po każdej sesji na siłowni biorę zimny prysznic. Lodowaty jak się da. Staram się udawać, że to normalna woda, by dla postronnego wyglądało jak zwykły prysznic Laughing
Nie no to dziś zaczynam ... Trzeba wrócić do starych nawyków ... Ale zacznę chyba najpierw od letniej Kiedyś pamietam jak sie podgrzewacz do wody zepsuł to jedną zimę rano przed szkołą chyba jeszcze lodowata woda , bo innej nie było I w ten sposób pamietam tą zimę do dziś że nic nie chorowałem , miałem full energii ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurcze, Blade gdzie się podziewa? Długo nie pisał...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
kurcze blade, nie mam pojecia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jak się zakłada dziennik to się go prowadzi a nie tak...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
kurcze blade, nie mam pojecia jestem, jestem życie mi się znowu do gardła rzuciło i walczę a dziennik byłby nudny, bo w zasadzie tylko rower i koszenie trawy no i odkurzyłem sztangę i hantle w ramach odmiany - i macham raz na tydzień a nie codziennie regeneruję się, odsypiam, medytuję, jem jak smok i tyle
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
kurcze blade, nie mam pojecia jestem, jestem życie mi się znowu do gardła rzuciło i walczę a dziennik byłby nudny, bo w zasadzie tylko rower i koszenie trawy no i odkurzyłem sztangę i hantle w ramach odmiany - i macham raz na tydzień a nie codziennie regeneruję się, odsypiam, medytuję, jem jak smok i tyle Każdy swój krzyżyk dźwiga... Jakbyśmy Ci mogli pomóc, wal.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
kurcze blade, nie mam pojecia jestem, jestem życie mi się znowu do gardła rzuciło i walczę a dziennik byłby nudny, bo w zasadzie tylko rower i koszenie trawy no i odkurzyłem sztangę i hantle w ramach odmiany - i macham raz na tydzień a nie codziennie regeneruję się, odsypiam, medytuję, jem jak smok i tyle Każdy swój krzyżyk dźwiga... Jakbyśmy Ci mogli pomóc, wal. dziękuję - już pomogliście - bo się zapytaliście, gdzie jestem wiosna dookoła, idzie lato, będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żyjesz, Blade? Trenujesz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
@Blade O higienę zadbaj. To tylko przednówek. Świetny moment na pozbycie się ... tych ... no ... zapasów. O!
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Żyjesz, Blade? Trenujesz?
żyję trenować nie trenowałem, bo praca od rana do nocy, dziecko chore tradycyjnie i siedziałem z nim w domu 3 migdał przerośnięty a za mały, żeby wyciąć jeszcze się cholera czymś podtrułem i w ciągu ostatnich dwóch dni miałem post jak to na przednówku ogólnie bawię się IF i coraz bardziej mi się to podoba jutro mam nadzieje zrobić w końcu trening no i muszę wrócic do prowadzenia dziennika, to mnie zmotywuje
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
uff, jak mówiłem, to robię dzisiaj 45 minut hantli i sztangi, ale kettle w ramach rozgrzewki szybkiej też były potem 3 km z kijkami po lesie ależ pięknie, w końcu przestało lać, przepięknie akacje pachną...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Akacje to są w Afryce U nas jest grochodrzew, czyli robinia akacjowa, kuzyn strączków. Ale fakt, pachnie ładnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|