Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 771651 razy)
|
Gavroche
|
Rozumem próbuję, ale przyzwyczajenie lub rzeczywista potrzeba(nie potrafię odróżnić)krzyczy
właśnie z tym problem, jak to odróżnić dzisiaj już na niskim białku jadę, ale to niewymierny dzień, bo choć obciązenia psychiczne spore, to fizyczne żadne. Wymierny będzie dopiero przyszły tydzień, poczekam, zobaczymy Swoją drogą, zgodnie z oficjalną doktryną kulturystyczna jadąc na białku w okolicach 140 - 150 g jechałem na niskich białkach Oficjalną i bardzo współczesną A zapoczątkowaną przez używanie SAA w sporcie. To największa bzdura dla sportów siłowych moim zdaniem. Przed 1950 rokiem gdzie raczkująca terapia hormonalna była obecna tylko w medycynie(powinna tam zostać moim zdaniem)zalecenia dietetyczne brzmiały: jedz dobre jedzenie i pij dużo wody. A co się dzieje teraz, wystarczy luknąć ma stronę Sport Academy i zobaczyć jakie "przygody" zaczynają dwudziestojednolatkowie. Skrót mają dobry SA(A), a zaczynali od mieszanek ziołowych, całkiem do rzeczy... Jeden ze znanych polskich kulturystów podając bardzo złożony cykl, sterydy, GH, peptydy, insulina i inne cuda(oni są zawsze krok do przodu przed oficjalną znajomością rzeczy)powiedział, że jechał 6 g B na kilo! A na wycince, amfetaminy, diuretyki, hormony tarczycy, nawet więcej! Ciekawe czy on wlicza białko roślinne
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co się dzieje teraz, wystarczy luknąć ma stronę Sport Academy i zobaczyć jakie "przygody" zaczynają dwudziestojednolatkowie. Skrót mają dobry SA(A), a zaczynali od mieszanek ziołowych, całkiem do rzeczy... Nie zagladalem dawno, co tam, juz ziolka nie wystarczaja chlopakom i ostraj jazda sie zaczyna? No smutne, Mariusz ty widzisz i nie grzmisz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A co się dzieje teraz, wystarczy luknąć ma stronę Sport Academy i zobaczyć jakie "przygody" zaczynają dwudziestojednolatkowie. Skrót mają dobry SA(A), a zaczynali od mieszanek ziołowych, całkiem do rzeczy... Nie zagladalem dawno, co tam, juz ziolka nie wystarczaja chlopakom i ostraj jazda sie zaczyna? No smutne, Mariusz ty widzisz i nie grzmisz? Sam oceń. Ścierwo straszne Nazywają siebie sportowcami chemicznymi Amatorka, gdzie oni do Mariusza!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie chce mi sie nawet wlazic, bo strasznie powolne ich forum. Ale jezeli tak juz daleko to zaszlo to nieciekawie. Zreszta przypusczalem, ze tak to sie skonczy. Jezeli ktos raz sprobuje jakiegos slabego "speeda" i na nim poczuje skrzydla to musi miec stalowa wole zeby nie sprobowac co jest na prawdziwym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie chce mi sie nawet wlazic, bo strasznie powolne ich forum. Ale jezeli tak juz daleko to zaszlo to nieciekawie. Zreszta przypusczalem, ze tak to sie skonczy. Jezeli ktos raz sprobuje jakiegos slabego "speeda" i na nim poczuje skrzydla to musi miec stalowa wole zeby nie sprobowac co jest na prawdziwym.
Tak to widzę. Wciskają ten shit młodziakom w fazie rozwoju, która nie kończy się przecież po otrzymaniu dowodu. Dla kaski. Trzeba mieć też stalowe sumienie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
a potem stalowe nerwy....zwlaszcza jak wybranka zechce 'bejbi" a tu jajka jak wydmuszki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
a potem stalowe nerwy....zwlaszcza jak wybranka zechce 'bejbi" a tu jajka jak wydmuszki To też, ale to rzadkie przypadki. Generalnie chodzi raczej o wdrukowanie sposobu myślenia: na wszystko jest jakiś "koks". Człowiek ewoluował lub został stworzony, do wyboru by się rozwijać i samodoskonalić bez protez psychicznych. A tu na wszystko jest rozwiązanie zewnętrzne: na problemy szklana wódy, na nerwa szluga, na obudzenie kawka, na seks trawka, na wenę kokainka, na wesele amfetaminka, na disco piguła, na doła TT-tka I się koleboce we łbie i w życiu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...a na choroby tabletki...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A co się dzieje teraz, wystarczy luknąć ma stronę Sport Academy i zobaczyć jakie "przygody" zaczynają dwudziestojednolatkowie. Skrót mają dobry SA(A), a zaczynali od mieszanek ziołowych, całkiem do rzeczy... Nie zagladalem dawno, co tam, juz ziolka nie wystarczaja chlopakom i ostraj jazda sie zaczyna? No smutne, Mariusz ty widzisz i nie grzmisz? Wciskają ten shit młodziakom w fazie rozwoju, która nie kończy się przecież po otrzymaniu dowodu. Dla kaski. Trzeba mieć też stalowe sumienie. Mnie tam nie ma, choć figuruje na liście użytkowników.... zmienili mi hasło
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O kurcze, az tak? Ten terrorysta pisowski czy jak mu tam?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
W związku z tym,że linia partii forum ala PiS (nacisk na sterydy,sprzedaż miast rozwijać forum dzięki nowym użytkownikom) nie była mi po drodze. Uskuteczniałem swoje wpisy na www.sportsacademy.pl w ciekawostkach. Nie spodobało się to górze i uciszyli mnie na www.sportsacademy.pl. W związku z tym,że nie nadstawiam policzka 2x,nie wchodzę do tej samej rzeki 2x ,skasowałem kilk postów użytkownika MariuszM. hehe Wspaniałomyślnie udostępniłem im "Kulturysta optymalny a złota proporcja",ponieważ tzw pożytecznych idiotów nigdy za wiele .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zaraz, zaraz bo sie juz gubie Widze twoje wpisy na sportsacademy.pl i to calkiem swieze. Rozumiem, ze cie uciszyli na tej drugiej, "czarnej" sportacademy.pl ? Niezly ambaras zeby z tego cos zrozumiec.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Uciszyli mnie na sportsacademy.pl. Tam Jurek nie jest adminem,strona nie jest jego własnością. Za to jest panem i władcą na sportacademy.pl paniał?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Aha, czyli na tej z pejzazami w tle. Myslalem, ze tam juz nie piszesz, choc widze, niedawne wiadomosci z czerwca i lipca. A Gavro o ktorej SA pisal? Tej czarnej? Widze, ze tam juz nie ma jego konta. Ktorzy w koncu koksuja ci od sports czy od sport?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Aha, czyli na tej z pejzazami w tle. Myslalem, ze tam juz nie piszesz, choc widze, niedawne wiadomosci z czerwca i lipca. A Gavro o ktorej SA pisal? Tej czarnej? Widze, ze tam juz nie ma jego konta. Ktorzy w koncu koksuja ci od sports czy od sport?
z s w środku Też chciałem usunąć swoje konto,ale po akcji Gavro (usunięcie konta) chyba usunęli taką możliwość dla zwykłych użytkowników...? I nie mogłem usunąć konta A ja admina chciałem wciągnąć w takie bagno ptfu ptfu pluję sobie w brodę Dobrze,że promują Żywienie Optymalne zamieszczając na pierwszej stronie stosowne artykuły
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiedzialem, ze gavro mial konto na tej z "s". Wiem, ze mial na tej "czarnej" www.sportacademy.pl i z niej usunal konto widze, bo tam ja tez mam konto. Chyba, ze cos pomyliles
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
z s w środku Też chciałem usunąć swoje konto,ale po akcji Gavro (usunięcie konta) chyba usunęli taką możliwość dla zwykłych użytkowników...? I nie mogłem usunąć konta A ja admina chciałem wciągnąć w takie bagno ptfu ptfu pluję sobie w brodę Dobrze,że promują Żywienie Optymalne zamieszczając na pierwszej stronie stosowne artykuły Ja miałem na SportAcademy tej od Yurka. Też nie mogłem usunąć samodzielnie konta, co mi Mariusz proponował. Raz poprosiłem grzecznie, drugi raz już niegrzecznie i usunęli. Nie lubię być uczestnikiem czegoś do czego nie mam przekonania
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie wiedzialem, ze gavro mial konto na tej z "s". Wiem, ze mial na tej "czarnej" www.sportacademy.pl i z niej usunal konto widze, bo tam ja tez mam konto. Chyba, ze cos pomyliles Fakt, pomyliłem bez "S" Chyba również muszę poprosić niegrzecznie he he
|
|
|
|
|
|
|
|
|