Autor
|
Wtek: Blade - dziennik treningowy (Przeczytany 771506 razy)
|
Gavroche
|
Ilość dla drobnej kobietki, z dużą p i szeroką w barkach Dzień bez treningów? Rano siłownia, ale się oszczędzam Jak daję sporo tłuszczu i węgli, to nie muszę tyle białka. Ale jutro się apetyt upomni, na bank. Pozwoliłem sobie też jeść na każde zawołanie i wczoraj na przykład wyszły mi cztery posiłki. Przy większej ilości węgli zwiększa mi się też ruchliwość, a w pracy zaczyna się ruch. Generalnie po rozmowie z Tobą po prostu jem, ale tak Po Prostu PS roślinnego nie liczę, ale to takie same amino przeca, wiem, wiem...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc K...., same ćpuny
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc Seratonina to w serze jest, a ta melatonina to w melasie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blade
Go
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc K...., same ćpuny w sumie ja też, telepie mnie bez ćwiczeń dzisiaj mam luźny dzień i dziwnie się czuję - jedynie Amosow rano. Wczorajsze liczby: 96:258:39. Nie wiem jak waga, ale pasek coraz luźniejszy W barach chyba szerzej, bo się dzisiaj w odświętna koszulę ledwo zmieściłem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc Seratonina to w serze jest, a ta melatonina to w melasie? A dopamina?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc K...., same ćpuny Podpis pod zdjeciem zobowiazuje ;D
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Seratonina to w serze jest, a ta melatonina to w melasie? A dopamina?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Seratonina to w serze jest, a ta melatonina to w melasie? A dopamina? W Doppelhertz. Ale podoba mi się Twój sposób myślenia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc K...., same ćpuny w sumie ja też, telepie mnie bez ćwiczeń dzisiaj mam luźny dzień i dziwnie się czuję - jedynie Amosow rano. Wczorajsze liczby: 96:258:39. Nie wiem jak waga, ale pasek coraz luźniejszy W barach chyba szerzej, bo się dzisiaj w odświętna koszulę ledwo zmieściłem. Ponoć po tych obecnych proszkach do prania tak się ciuchy kurczą...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc K...., same ćpuny w sumie ja też, telepie mnie bez ćwiczeń dzisiaj mam luźny dzień i dziwnie się czuję - jedynie Amosow rano. Wczorajsze liczby: 96:258:39. Nie wiem jak waga, ale pasek coraz luźniejszy W barach chyba szerzej, bo się dzisiaj w odświętna koszulę ledwo zmieściłem. Taa, pewnie Małżonka znowu w zwykłym proszku wyprała Ponoć po tych obecnych proszkach do prania tak się ciuchy kurczą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Powoli czuje, jak serotonina zaczyna mi się wydzielać i zamieniać w melatoninę Dzięki ci skrobio, boginio kolorowych snów Dobranoc K...., same ćpuny w sumie ja też, telepie mnie bez ćwiczeń dzisiaj mam luźny dzień i dziwnie się czuję - jedynie Amosow rano. Wczorajsze liczby: 96:258:39. Nie wiem jak waga, ale pasek coraz luźniejszy W barach chyba szerzej, bo się dzisiaj w odświętna koszulę ledwo zmieściłem. Taa, pewnie Małżonka znowu w zwykłym proszku wyprała Ponoć po tych obecnych proszkach do prania tak się ciuchy kurczą... Standardowe koszule często daję do przeszycia, albo w ogóle robię na zamówienie. Jak wcisnę kark, to rękawy za długie. To samo ze spodniami, jak uda spoko, to w pasie ze dwa razy mogę się owinąć Dziwnie te ciuchy robią...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz to głównie chińskie rozmiary są...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz to głównie chińskie rozmiary są... Eeee, no nie gadaj, paru chłopaków jest całkiem do rzeczy...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień dobry Wczoraj mały cheat day z racji przyjazdu córek 113:203:100. Podsumowanie tygodnia: w dół 1,2 kg. W wymiarach niewielka zmiana, być może z pól centymetra w pasie, aczkolwiek nie jest to tak widoczne. Centymetr zszedł w biodrach. Biceps przestał spadać, tak samo jak i klata Wnioski z tego tygodnia: z lodówki wyjadłem już wysokobiałkowe i stosunkowo niskotłuszczowe mięsa, takie jak wołowina. To mi pomoże lepiej nadzorować białko. Stałą podaż tłuszczu na poziomie 200 g chyba jest dla mnie optymalna. Pytanie dręczy mnie dalej, czy węgle trzymać w okolicach 50, czy między 70 a 100 g, w zależności od intensywności dnia. Mam wrażenie, że przy niższych węglach czuję się lepiej. Jako posiłęk do pracy idealnie sprawdza się pasztet włąsnej roboty, pół na pół łopatki z boczkiem, i masa przypraw Treningowo ok, jedyne czego muszę pilnować to tego,żeby na razie co drugi dzień śmigać rowerem do pracy. Brakuje mi strasznie spacerów z kamizelką, zastanawiam się, czy nie wprowadzić jednego w tygodniu do menu Na przykład rano 15 minut z kettlami, bardziej eksplozywnie niż siłowo, a po południu godzinka w kamizeli i tyle dzisiaj w programie Amosow i kettle. Na pewno basen z dziećmi, a potem może krótka przebieżka.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja staram się jeść nie mniej niż 50g Ww/dzień. Nie popadaj czasem w paranoję i nie ograniczaj węglowodanów do wartości <50g Uważaj na węglowodany "niestrawne" (błonnik) przy 50g Ww. Szkoda drażnić układ pokarmowy, hormonalny,nerwowy błonnikiem W takiej konfiguracji efekty przychodzą szybciej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mowisz, gorzka czekolade i po problemie ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
1-2 ziemniaki i po problemie do tego trochę warzyw do śniadania, II śniadania będzie w sam raz.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja staram się jeść nie mniej niż 50g Ww/dzień. Nie popadaj czasem w paranoję i nie ograniczaj węglowodanów do wartości <50g Uważaj na węglowodany "niestrawne" (błonnik) przy 50g Ww. Szkoda drażnić układ pokarmowy, hormonalny,nerwowy błonnikiem W takiej konfiguracji efekty przychodzą szybciej. Bardzo dobra rada. Tylko, że to trzeba robić codziennie, bez większych odstępstw. Jak się ustrój ustabilizuje, widać różnicę. Bo wiadomo, codziennie to tylko powietrze i woda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|