Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blade
Go
|
dzień dobry dzisiaj pierwsze spotkanie szybko, więc powtórka z wczoraj - 2,6 km, tym razem po Holandii
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
dzień dobry dzisiaj pierwsze spotkanie szybko, więc powtórka z wczoraj - 2,6 km, tym razem po Holandii Szybko przebiegłeś z Belgii do Holandii i już zmiana entourage. To się nazywa bodźcowanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
jeśli środa, to jesteśmy w Belgii 2,5 km nad brzegiem morze, wiatr zatrzymuje w miejscu oglądajcie polsat sport news o 20:30, gra zastal Zielona Góra. Bedę gdzieś na trybunach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzień dobry. Dzisiaj dzień luzu. Tym bardziej, że cały dzień drogi przede mną. No i do tego wszystkiego przegraliśmy wczoraj w ostatniej sekundzie :-/
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
powitać dzisiaj jeszcze luzackie 2,5 km - wczoraj wróciłem późno, i rano nie miałem czasu na dłuższe bieganie, a po południu jadę po dzieci. Może uda mi się jeszcze machnąć żelastwem krótko. Jutro zrobię sobie coś w stylu dychy porannej, a od poniedziałku w końcu wracam do normalnego rytmu. Będą kijki w jedną stronę i powrót biegiem.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dobry wieczór Dzisiaj od rana mały rozruch - 5 obwodów po 5 wolnych powtórzeń pompki na kettlach i pompki na poreczach. Potem 12 km, póki się jeszcze rodzina nie obudziła i dopiero teraz znalazłem czas, żeby coś skrobnąć. Ogólnie wytrzymałość jest, ale jeszcze nie odespałem wyjazdu. Aha, i dzisiaj jako muza do biegania wygrały nowe "Piersi" - fajna, energetyczna muza.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Bry Wczoraj miał być dzień luzu, ale swagier w las wyciągnął i prawie 6 km biegu poszło. Dzisiaj rano parę obwodów, a potem 8 km z kijkami do pracy. Powrót biegiem. Lodowisko wszędzie a kolce zostały w domu jakoś dałem radę, przy okazji odkrywając, że bieganie po lodzie niesamowicie poprawia technikę, jeśli chodzi o minimalizowanie uderzenia stopy o grunt. Czyli: wszystko w życiu ma swój sens
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Jak zwykle. W punkt Amen
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bezsens... to jest tylko niezbędny proces do podtrzymania życia, ale nie sens istnienia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bezsens... to jest tylko niezbędny proces do podtrzymania życia, ale nie sens istnienia... To jest tylko Twoja próba obronienia się przed świadomością, że wszystko co robisz umrze razem z Tobą. Prócz przekazanej puli genowej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie jest Twoje zdanie...
|
|