|
Gavroche
|
A gdzie tam Reni do przekazania puli genów? Może co najwyżej połowę tego co ma... Jasne. Tę dostępną, losowo wybraną część. Choć podobno nie tak zupełnie losowo...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie jest Twoje zdanie... A Twoje nie? Przemyśl sprawę
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Takie jest Twoje zdanie... A Twoje nie? Przemyśl sprawę Nie, nie, bo to u kobiety musi być więcej uduchowienia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie jest Twoje zdanie... A Twoje nie? Przemyśl sprawę Lepiej niech tak będzie, że każde z nas zostanie przy swoim zdaniu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie jest Twoje zdanie... A Twoje nie? Przemyśl sprawę Nie, nie, bo to u kobiety musi być więcej uduchowienia... Bo faceci to prędzej by ducha wyzionęli, niż się uduchowili...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takie jest Twoje zdanie... A Twoje nie? Przemyśl sprawę Lepiej niech tak będzie, że każde z nas zostanie przy swoim zdaniu... Dobrze, mi to nie wadzi
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Udało się jadę na Rzeźnika
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przebiegniesz 80km? Niezle
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Udało się jadę na Rzeźnika Nazwa niezbyt zachęcająca...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Przebiegniesz 80km? Niezle przebiec to nie cały Taktyka dla początkujących jest taka, żeby podejść wszystko, a resztę zbiegać. To jest ekstremum, wiec trzeba sensownie rozłożyć siły. Myślę, że taki utlras optymalny typu Więcek albo Jędroszkowiak dałby radę przetruchtać wszystkie podbiegi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przebiegniesz 80km? Niezle przebiec to nie cały Taktyka dla początkujących jest taka, żeby podejść wszystko, a resztę zbiegać. To jest ekstremum, wiec trzeba sensownie rozłożyć siły. Myślę, że taki utlras optymalny typu Więcek albo Jędroszkowiak dałby radę przetruchtać wszystkie podbiegi. Jakie czasy się robi?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Przebiegniesz 80km? Niezle przebiec to nie cały Taktyka dla początkujących jest taka, żeby podejść wszystko, a resztę zbiegać. To jest ekstremum, wiec trzeba sensownie rozłożyć siły. Myślę, że taki utlras optymalny typu Więcek albo Jędroszkowiak dałby radę przetruchtać wszystkie podbiegi. Jakie czasy się robi? Limit to 16 godzin. średni to na przykład 14. Lepsze od 12stu
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzisiaj luźniej, bo mroźniej. Rano 8 km kijków, na powrocie zrobię koło 5 km biegu, żeby się nie zajechać. Będę musiał zmienić harmonogram treningu i na niedzielne popołudnie zaplanować dłuższe, biegowo - marszowe wybieganie po górkach - najlepiej ze szwagrem. Tym samym sobota będzie albo całkiem luz, albo siłka/obwodówka. Zastanawiam się, czy lepiej wpleć dwie sesje porządniejsze w tygodniu czy doraźnie od czasu do czasu coś pomachać. Na razie wychodzi mi, że lepiej to drugie, bo obciążenia treningowe zaczynam mieć duże (jak na mnie), więc nie będę się przeciążał. Z drugiej strony mięśnie do biegania tez potrzeba więc nad tym tez będę pracował.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj luźniej, bo mroźniej. Rano 8 km kijków, na powrocie zrobię koło 5 km biegu, żeby się nie zajechać. Będę musiał zmienić harmonogram treningu i na niedzielne popołudnie zaplanować dłuższe, biegowo - marszowe wybieganie po górkach - najlepiej ze szwagrem. Tym samym sobota będzie albo całkiem luz, albo siłka/obwodówka. Zastanawiam się, czy lepiej wpleć dwie sesje porządniejsze w tygodniu czy doraźnie od czasu do czasu coś pomachać. Na razie wychodzi mi, że lepiej to drugie, bo obciążenia treningowe zaczynam mieć duże (jak na mnie), więc nie będę się przeciążał. Z drugiej strony mięśnie do biegania tez potrzeba więc nad tym tez będę pracował. Mięśni do biegania potrzeba tyle co kot napłakał Włókna "czerwone" są skromne, acz wydajne. Też stawiam na drugą opcję, dla biegacza trening siłowy spokojnie może się odbywać raz na 7-10 dni nawet.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przebiegniesz 80km? Niezle przebiec to nie cały Taktyka dla początkujących jest taka, żeby podejść wszystko, a resztę zbiegać. To jest ekstremum, wiec trzeba sensownie rozłożyć siły. Myślę, że taki utlras optymalny typu Więcek albo Jędroszkowiak dałby radę przetruchtać wszystkie podbiegi. Jakie czasy się robi? Limit to 16 godzin. średni to na przykład 14. Lepsze od 12stu W 16 h to można śmiało przemaszerować 80 km...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Przebiegniesz 80km? Niezle przebiec to nie cały Taktyka dla początkujących jest taka, żeby podejść wszystko, a resztę zbiegać. To jest ekstremum, wiec trzeba sensownie rozłożyć siły. Myślę, że taki utlras optymalny typu Więcek albo Jędroszkowiak dałby radę przetruchtać wszystkie podbiegi. Jakie czasy się robi? Limit to 16 godzin. średni to na przykład 14. Lepsze od 12stu W 16 h to można śmiało przemaszerować 80 km... po płaskim tak tam dochodzą górki. Przewyższeń sporo. Poza tym nawet 80 km po płaskim to obciążenie dla organizmu. Zobaczymy
|
|
|
|
|
|
|
|