Blade
Go
|
interwały to jednak mocna rzecz po wczorajszych wciągnąłem w siebie literalnie dwa razy więcej niż normalnie - a na wadze 100 g mniej podoba mnie się krótki czas takiego treningu - to samo co z kettlami/crossfitem - w paręnaście minut można się sponiewierać Dzisiaj dzień luzu, jutro kontrolne 10 km.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Niestety nie, normalnie chętnie ale 12 mam półmaraton u siebie. A 13 jadę do Zgorzelca za moją drużyna koszykarską Do Wawy czekam mnie podróż jakoś w czerwcu, Małżonka musi nową służbówkę odebrać, jakby ktoś się chciał w realu ujawnić, to zapraszam na kawę dają gdzieś w Wawie kawę z masłem?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Niestety nie, normalnie chętnie ale 12 mam półmaraton u siebie. A 13 jadę do Zgorzelca za moją drużyna koszykarską Do Wawy czekam mnie podróż jakoś w czerwcu, Małżonka musi nową służbówkę odebrać, jakby ktoś się chciał w realu ujawnić, to zapraszam na kawę dają gdzieś w Wawie kawę z masłem? Ja nie wiem. Może, gdzieś....takie ekstrawagancje. Kawa z masłem. A w czerwcu może...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dycha poszła odpukać nic, chociaż był cień bólu w pewnym momencie. Wydaje mi się, że wiem czym jest spowodowany. Żeby nie zapeszyć, popracuję nad tym czas jakiś tempo niezle, 85% HR, fajnie się biegło
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
85HR ile to min/km wychodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
W tym wypadku wyszło trochę poniżej 6 min/km. Niedospanie cholera wychodzi z tym mam problem ostatnio, pewne problemy natury osobistej i ze spania nici
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
W tym wypadku wyszło trochę poniżej 6 min/km. Niedospanie cholera wychodzi z tym mam problem ostatnio, pewne problemy natury osobistej i ze spania nici No dobra, tak dokładnie 82%
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Fajnie dzisiaj było 15 minut ciężkiej obwodówki, potem 5 km szybkim marszem. A potem na luźno rower z Młodym na holu ciepło, słonecznie zaraz lulu, bo rano interwały.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Fajnie dzisiaj było 15 minut ciężkiej obwodówki, potem 5 km szybkim marszem. A potem na luźno rower z Młodym na holu ciepło, słonecznie zaraz lulu, bo rano interwały. Dzisiaj 10 x 200. Fajne tempo, dwuminutowe przerwy między sprintami, tętno ładnie schodziło z ponad 160 do 100-120. Na dzisiaj już luz, pomijając oczywiście drewno Resztę tygodnia zrobię spokojniejszą, jutro jakieś żelastwo, w środę miało być 3-4 x 800, ale zrobię max 3, potem do soboty luz
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Dzisiaj luźny dzień (teoretycznie) rano 5 minut obwodówki, bo spałem dłużej. Ogólnie czuję zmęczenie, po południu czeka mnie drewno jeszcze, więc treningu nie zabraknie. Zastanawiam się, czy nie zakończyć treningu na ten tydzień sauną wieczorną i w spokoju czekać na półmaraton w sobotę.
Dzisiaj tez pójdę na terapię manualną, zobaczymy, co to Pani powie na ten mój ITBS.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Witojcie, dzisiaj wygrał rozsądek. Czy dzisiaj pobiegam czy nie to niewiele zmieni, a po całym wczorajszym dniu, drewnie, saunie byłem rano wypompowany. Po terapii manualnej optymistycznie. Mam okazuje się całkiem nieźle zbudowany gorset mięśniowy, i całą resztę też , i nie przemęczając się spokojnie dotrwam do Rzeźnika. Aczkolwiek Pani Jola puknęła się delikatnie w czoło słysząc o tych planach Dostałem fajne ćwiczenia na wzmacnianie newralgicznych rejonów tylko nie wiem, jak dodatkowo dociążyć uda w leżenie na brzuchu
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pani Jola CAŁĄ resztę sprawdziła?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Pani Jola CAŁĄ resztę sprawdziła? no nie całą, zbereźniki
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Cały świat! To pewno całą wodę pitną wypiją po takim biegu.
|
|
|
|
|
|
|
|