Dasna
Go
|
Podróż w nieznane... A bilet powrotny macie... Bilet w jedną stronę......
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i patrzeć jak wszystko zostaje w tyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
...a kamyk zielony?
Dali tylko napój izotoniczny na uzupełnienie węgli po porannych interwałach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znaczy sie trzeba je uzupelniac po treningu?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Znaczy sie trzeba je uzupelniac po treningu? Normalnie tego nie robię, ale dali to wziąłem kiedys trzeba zaczac. Zyon, a Ty ile w ogole Ww zjadasz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem, nie licze. Na pewno mniej niz 100 a nawet mozliwe, ze mniej niz 70 czy 50
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem, nie licze. Na pewno mniej niz 100 a nawet mozliwe, ze mniej niz 70 czy 50 Natomiast 30 g to bardzo łatwo wydusić nawet ze zwierzęcych...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
i już jadę z powrotem okazało się, że kolega zabrał nas do Ustki, a główną atrakcją był wyjazd do Słupska na mecz koszykówki, któy po ciężkich bojach wygraliśmy (znaczy: nasza drużyna ) Nie odmówiłem sobie przyjemności wykąpania się w morzu. Odpocząłem, czas do prozy życia wracać
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem, nie licze. Na pewno mniej niz 100 a nawet mozliwe, ze mniej niz 70 czy 50 Natomiast 30 g to bardzo łatwo wydusić nawet ze zwierzęcych... Iiiii tam, niepotwierdzone plotki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
i już jadę z powrotem okazało się, że kolega zabrał nas do Ustki, a główną atrakcją był wyjazd do Słupska na mecz koszykówki, któy po ciężkich bojach wygraliśmy (znaczy: nasza drużyna ) Nie odmówiłem sobie przyjemności wykąpania się w morzu. Odpocząłem, czas do prozy życia wracać Ja bym nie była zadowolona z wyjazdu w nieznane (chyba nawet nie wyraziłabym na to zgody). Lubię wiedzieć co mnie czeka (pewnie już nie te lata nie ten czas ). Ale ja to jestem w ogóle jakaś dziwna...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Nie odmówiłem sobie przyjemności wykąpania się w morzu... A woda już z 10st. C. miała, czy jeszcze nie?
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
...Nie odmówiłem sobie przyjemności wykąpania się w morzu... A woda już z 10st. C. miała, czy jeszcze nie? Chyba nie ale wiało strasznie
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
czasu brak, więc szybko: rano 15 obwodów, potem 3 x 1000 km / 3 minuty odpoczynku. Jest ok
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mówią, że cnota śmiechu się nie boi A nie lepiej biegać boso, Czarni biegają i biegali, z tego co wiem, parę razy, żeby coś czy kogoś uczcić...? Pytam, bo nie wiem, bo nie biegam, więc się lenię, czy te minimały, to nie półśrodek?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wierząc w siły sprawcze niektórych for, biegających boso powinno być coraz więcej, podobnie jak spacerowiczów w lesie. Niebawem seledynowe sznurowadła będą budziły podobne zaciekawienie jak goła dupa nad wodą. Ufam, że nie będzie to maskowane świętym oburzeniem. Wiadomo, jest inny fragment biegowego kija. Niektórzy gonią boso po chodnikach, asfalcie, kostce- widziałem takich już w tym sezonie, to nie współgra. Dot. śmiechu wartej cnoty.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wierząc w siły sprawcze niektórych for, biegających boso powinno być coraz więcej, podobnie jak spacerowiczów w lesie. Niebawem seledynowe sznurowadła będą budziły podobne zaciekawienie jak goła dupa nad wodą. Ufam, że nie będzie to maskowane świętym oburzeniem. Wiadomo, jest inny fragment biegowego kija. Niektórzy gonią boso po chodnikach, asfalcie, kostce- widziałem takich już w tym sezonie, to nie współgra. Dot. śmiechu wartej cnoty. Śmiechubojnej, jak już Nie potrafię sam ocenić pisma, ale podobne do Mens Health się wydaje: http://www.runners-world.pl/trening/Bieganie-boso-prawdy-i-mity,4951,1
|
|
|
|
|
|
|
|