Blade
Go
|
Plany na przyszłość: 1. Bieg Bachusa 6 września - 10 km. 2. przygotowanie do weekendu w Tatrach w końcu września. 3. Półmaraton Gliwice 19.10.
Hehe, zatem krótko: 1. Życiówka poprawiona o ponad 5 minut. 2. Przepiękne tatry, noga podawała, ogólnie udany wyjazd 3. Życiówka poprawiona o 5 minut - były zakusy na 10 minut, i widoki całkiem realne - ale sensacje żołądkowe zniweczyły plan. Ale moc jest Plany? Tylko jeden: Rzeźnik 2015 Silowke calkiem zarzuciles? Oj nie, jak biegasz to bez siłówki nie da rady. Kettle na zmianę z kalisteniką. Praca nad rdzeniem ciała daje niesamowite efekty w górach
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To dobrze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
I jestes na diecie wevglowodanowej pewnie,inaczej noga nie podaje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
1. Życiówka poprawiona o ponad 5 minut. A u mnie latka lecą i w tym sezonie ani razu nie zszedłem poniżej godziny! Dlatego w wątku "bieganie" nie mam się czym pochwalić. Dziadzieję na całego!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A u mnie latka lecą i w tym sezonie ani razu nie zszedłem poniżej godziny! Dlatego w wątku "bieganie" nie mam się czym pochwalić. Dziadzieję na całego! A jaki to problem zmniejszyć dystans o połowę i czas znów będzie zachwytny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Żartowałem. A metryki nie oszuka się. Trza trochę pocisnąć i wyjdzie 59 minut.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żartowałem. A metryki nie oszuka się. Trza trochę pocisnąć i wyjdzie 59 minut. Fizycznie da się, ale to pewnie ta mądrość, która puka w czerep: no i po co? Faktycznie, bo po co?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Żeby mieć potem zapas na godne dziadzienie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ano. Glukoza nie zwyżkuje, hormony nie buzują czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
1. Życiówka poprawiona o ponad 5 minut. A u mnie latka lecą i w tym sezonie ani razu nie zszedłem poniżej godziny! Dlatego w wątku "bieganie" nie mam się czym pochwalić. Dziadzieję na całego! Mi po 40tce tak się zrobiło, że co rok to szybciej biegam
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cześć, Blade, jak życie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękna. Wczoraj mnie do lasu wyciągnęła...
|
|
|
|
|
|
|
Blade
Go
|
Cześć, Blade, jak życie?
generalnie jest git raz lepiej, raz gorzej, Ex dalej mota z dziećmi, tym razem już na grubo, ja dalej walczę z życiem tylko chyba coraz bardziej trzymam się planów treningowych, mniej skacze z kwiatka na kwiatek, ultra mną opętało to tak w skrócie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taaa, bo z ex to najlepsze są extasy Trzymaj się chłopie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żyjesz, Blade? Biegasz?
|
|