RG
Go
|
Ja stawiam na skórkę od pomidora... chyba, że skórka na orzechach też ma takie właściwości???
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jak skórka pomidora, to po cholerę zawracać sobie głowę? Leczenie jest bardzo proste! Trzeba się najeść dużo skórek od pomidora i jak nie zaboli, to jest dopiero problem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sobie? Raczej nam, ale Kobiety już takie są- naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Bo cholernie boli... za pierwszym razem trzymało mnie 2 dni, w tym jeden dzien byłem w szpitalu na kroplówkach za nim lekarz podją decyzje o operacji... nawet pracownikowi służby zdrowia nie przyszło do głowy, że to skórka od pomidora... i mnie pocieli... za mało masz adminie miejsca na serwerze aby napisać jak po operacji argumentowali to, że mnie pocieli W każdym razie po ich tłumaczeniach brzuch mnie bolal od smiechu przez nastepne 24 godziny... przynajmnije byłem miesiąc po opearcji na zwolnieniu, więc mogłem odpocząć...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej martwy, bo żywy by łachotał w żołądku !
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale rak ma ...ten, no ... chitynowy pancerz, a nie jakaś martwą błonkę. O!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale rak ma ...ten, no ... chitynowy pancerz, a nie jakaś martwą błonkę. O! Dlatego zamiast raka, może być jaki grzyb, bo też z chityny ma, ale plechę! Tyle możliwości, a jeden ból! I to cudzy na szczęście!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Grzyb, o grzybie nie było. Przecież coś mogło być nie świeże. Stawiam na 150lecha.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Przeczytajcie jeszcze raz co Ona zjadła... LECZO... i wszystko jasne jesli były tam a powinne być pomidory... ja teraz nie zjem pomidora ze skórką, już nigdy
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Faktycznie lekarze nie mają łatwej "fuchy" A to rak, grzyb, pomidor (skórka), błonnik .... A pacjent cierpi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przeczytajcie jeszcze raz co Ona zjadła... LECZO... i wszystko jasne jesli były tam a powinne być pomidory... ja teraz nie zjem pomidora ze skórką, już nigdy No, bo te skórki się tak przyklejają...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Faktycznie lekarze nie mają łatwej "fuchy" A to rak, grzyb, pomidor (skórka), błonnik .... A pacjent cierpi Ty się tak nie lituj nad wszystkimi, tylko coś wymyśl- wreszcie.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Przyklejają powinno być w " ", nie muszę opisywać chyba budowy żołądka i skórki od pomidora takim znawcom ;D
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przeczytajcie jeszcze raz co Ona zjadła... LECZO... i wszystko jasne jesli były tam a powinne być pomidory... ja teraz nie zjem pomidora ze skórką, już nigdy No, bo te skórki się tak przyklejają... A jak ten lecho był na przecierze pomidorowym!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jak się mnie przykleiło i ciało oblała gorączka złota w autobusie, w ciągu kilku sekund, to zaordynowano mi ziółka rozkurczowe w domu. Nakazano dobrze gryźć jabłka, a skórek po pomidorach unikać.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Wyraznie jest napisane i to po polsku, że było z pomidorami... to leczo PS. Jeśli macie małe dzieci które lubią pomidory to zapamiętajcie ten wątek...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, bo te skórki się tak przyklejają...
A Monsanto wypuściło pomidory bez skórki, tylko ludzie wolą ból brzucha niż zjeść zdrowe GMO!
|
|
|
|
|
|
|
|