Radzio
Go
|
Jak się mnie przykleiło i ciało oblała gorączka złota w autobusie, w ciągu kilku sekund, to zaordynowano mi ziółka rozkurczowe w domu. Nakazano dobrze gryźć jabłka, a skórek po pomidorach unikać. Tu jest kluczyk... .... wypic zielona herbate z mieta i rumiankiem, zeby przeszlo. Na szczescie przeszlo! ...
Dziewczyna wspomina, a my-... jak zwykle- się podniecamy.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ten męski model tak już ma...?!! Bynajmniej mój
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogratulować... wypada. A! I jeszcze drobiazg. ..... Dziewczyna wspomina, a my-... jak zwykle- się podniecamy. "My"- w tym przypadku nie oznacza ludzkości.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Radzio, no właśnie... Trochę skłamałem, bo pierwszy "atak" skórki od pomidora miałem jak miałem 8 lat ale wtedy byli prawdziwi lekarza, zapytali się mamy co jadłem i wszystko było jasne... recepta ZIÓŁKA!!! Od tamtej pory nie jadłem pomidorów ze skórką aż do pierwszego razu jak już byłem dorosły na przyjęciu u teściowej... dlatego zacząłem liczyć od tego razu jako pierwszy raz... Komu się skórka od pomidora "przykleiła" ten wie co to jest za ból...
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Tak Lewatywa to jest to... wszystkim przemawia do rozsądku
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A pacjent cierpi Bo doświadczony pacjent daje dowód wdzięczności przed, a nie po. Mniej boli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od DO? No, jakieś guru "niskowęglowodanowe" gadało po anglosasku w Internetu, że Dr się myli, a Oplimal Nutrition jest do bani, ponieważ kancer-zgony są ostatnio wśród "establishmentu" optymalnego. Nawet linka tu gdzieś była, ale nie będę szukał, bo szkoda czasu na takiego, co...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Całe szczęście, że nie jestem w tym "establishmencie", to pożyje jeszcze jakiś czas w zdrowiu, choć naukowo wymagam natychmiastowego leczenia
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wychodzi na to, że lepiej sie nie pchać do koryta Forumowe spokojne zycie bardziej mi odpowiada
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Nikt nikomu nie może zagwaratnować w 100% długiego życia, zwłaszcza jeśli z mlekiem matki wyssało się to co się wyssało... Szkoda, że ludzie nie chcą spróbować i dopiero się wypowiadać... w innym przypadku to tylko fantazja... U mnie od tygodnia zarejestrowałem wyraźny spadek ciśnienia, dzisiaj 113/84 z fajką w zębach i po połowie kubka mocnej kawy. W 6 miesięcy to całkiem niezły wynik
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak jest! I niech tak pozostanie. Dzięki temu sławny na cały świat wycinacz żył z Białegostoku i wielu innych mają robotę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wychodzi na to, że lepiej sie nie pchać do koryta Dr. Kwaśniewski też pisał, że koryto jest niezdrowe... już lepiej, żeby "barany" były na pastwisku...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Tak jest! I niech tak pozostanie. Widzę wyraźne tendencje schodzenia do podziemia... taka partyzantka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Źle widzisz. Ja widzę wyraźne tendencje załatwienia systemowego, a nie oddolnego, jak do tej pory było. Trzeba tylko gębulę pokazać w tv i spoco.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Źle widzisz. Ja widzę wyraźne tendencje załatwienia systemowego, a nie oddolnego, jak do tej pory było. Trzeba tylko gębulę pokazać w tv i spoco. Czyli to taki figlarny flircik? Piszemy źle aby ludzie myśleli, że dobrze
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
... Trzeba tylko gębulę pokazać w tv i spoco.
Z tym się zgadzam PS. Adminie a myślałeś o Ruchu Palikota?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Palikot wykonał bardzo udany ruch w 2010r., ale bez połączenia z sld, raczej przepadnie w przyszłych wyborach. Dla mnie jednak problemy Palikota są zupełnie nieistotne.
|
|
|
|
|
|
|
|