RG
Go
|
Martwie się zdrowiem Polaków i tak cały czas kombinuje na kogo możnaby liczyć z tych co są przy korycie Dlatego pomyślałem o tej partii
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wystarczy założyć Partię Kierowców, dzięki fotoradarom wygra w cuglach następne wybory.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Dokładnie... ci co są dzisiaj przy korycie pojechali już centralnie a w tym roku znowu szykują kolejne uderzenie po kieszeni, podobno mają wprowadzić podatek od deszczu... Ja już zacząłem jeździć zgodnie z przepisami, ciągnę do dozwolonej prędkości, później włączam tempomat i tak sobie jadę prawym pasem Zauważyłem, że dość dużo ludzi robi to samo, znaczy się zaczyna jeździć przepisowo Chyba nie zarobią tyle ile zamierzali ale jeszcze im zostanie jazda na czerwonym świetle, pasy bezpieczeństwa, światła, opony zimowe/letnie, rozmowy przez telefon i złe parkowanie... także pewnie część zagrabią od obywateli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można jeździć bocznymi drogami. Tam dalej obowiązuje zasada "ile fabryka dała"... Jeździ się dużo przyjemniej, bo jest jak na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Europy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
....złe parkowanie... także pewnie część zagrabią od obywateli...
Często parkingu nie ma (np. u nas przed pocztą) i mandaty lepią...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od tych mandatów to można bólu brzucha dostać... (żeby nie było, że off-top )
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ja się już nauczyłem, wychodzę z domu 30 minut wcześniej i przestałem się spieszyć W ogóle na diecie doktora Kwaśniewskiego przestało mi się śpieszyć, żyję sobie spokojnie bez gonitwy Renia, ja jak mam gdzieś jechać gdzie nie ma miejsc parkingowych to jeżdże w kółko kilka razy aż się coś zwolni i zgodnie z przepisami da się zaparkować jak najbliżej Czyli dbam o swoje zdrowi, o szanowanie prawa ale jak to się ma do ludzkości skoro wypala się dużo spalin w powietrze... przekleństwo "obyś żył w ciekawych czasach" spełnia się
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W sumie dobrze i nie dobrze...inni też tak robią i powstają korki. Ja lubię płatne parkingi, tam na ogól są miejsca wolne...Niektórzy zostawiają samochód kilometr dalej, żeby 2 zł zaoszczędzić, ale na papierosy mają...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Ja mam problem z poruszaniem się, 460 kroków i stop na 5 -10 minut co przy zimie jak bym musiał przejść z 900 kroków to stopy odpadły by mi z zimna... dlatego nawet jak godzina parkingowa kosztuje 5 pln to niestety płacę i parkuję jak najbliżej...
Dzisiaj tyle się mówi o pomocy państwa dla osób kalekich ale w realu jakoś tej pomocy nie widać w pokonywaniu barier architektonicznych.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
RG, jeśli to problemy krążeniowe to pomóc mogą prądy selektywne. Ja stałam już w okolicy 20 kroków, a w wiatr i/lub mróz jeszcze bliżej. I B : T : W pilnować, bo to podstawa.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
RG, jeśli to problemy krążeniowe to pomóc mogą prądy selektywne. Ja stałam już w okolicy 20 kroków, a w wiatr i/lub mróz jeszcze bliżej. I B : T : W pilnować, bo to podstawa.
Wiem, na razie chcę zrobić porządek z bólem kostki (stawu skokowego), zrobię RTG i USG i wezmę opinię lekarza i wtedy z kompletem dokumentów zapiszę się do optymalnego lekarza Jak już pisałem, dałem sobie 2 lub 3 lata na wyjście z tego, więc powoli i aby do przodu
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
gniewko
Go
|
Są tacy, którym szkodzi (nie)myślenie Może ktoś tego pseudomądralę zabrać z Forum? Przeczytałem wiele jego postów i w każdym jest zgryźliwy. Musisz się dowartościowywać cudzym kosztem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Moim skromnym zdaniem- nie może. MariuszM pełni bowiem ważną rolę "punktu odniesienia", ponieważ w gniewie może niekiedy wydawać się zgryźliwy, natomiast gdy ktoś ochłonie, być może równie młody, wtedy okazać się może, że MM to fajny kumpel jest. A to przecież dziecko jeszcze i chociażby z tego powodu należy na niego zwrócić uwagę, a przynajmniej łypnąć okiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Są tacy, którym szkodzi (nie)myślenie Może ktoś tego pseudomądralę zabrać z Forum? Przeczytałem wiele jego postów i w każdym jest zgryźliwy. Musisz się dowartościowywać cudzym kosztem? Błąd w ocenie. Pilota np. może kosztować życie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|