Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Zapiekanka z boczkiem, ziemniakami i kapustą kiszoną (Przeczytany 10845 razy)
|
|
administ
Go
|
A ja już po lunchu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, możesz podesłać ostatnie zdjęcie? Jeśli nie masz nic "na przeciwko" to dam go jutro u się
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo chętnie Ci je prześlę... i nie mam nic "vis-a-vis" wręcz odwrotnie...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję W nazwie może być "Zapiekanka Reni"?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zapiekanka - wystarczy...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kapusta z dobrymi dodatkami nie jest zła
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zapiekanka - wystarczy... OK
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kapusta z dobrymi dodatkami nie jest zła Gdybym musiała jeden składnik z tej potrawy odrzucić, to najszybciej zdecydowałabym się na tą kapustę...chociaż duszona nie jest zła... kapustę można zastąpić cebulą z pieczarkami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A boczek podgardlum, aby było po żółtkowemu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepiej to nic nie pitrasić, tylko wiadro smalcu wypić, żeby było "optymalnie"...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
robie sobie juz takie ,,cus,, od dawien dawna, u nas to sie nazywa ,,pieczonki,,
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Kapusta z dobrymi dodatkami nie jest zła Gdybym musiała jeden składnik z tej potrawy odrzucić, to najszybciej zdecydowałabym się na tą kapustę...chociaż duszona nie jest zła... kapustę można zastąpić cebulą z pieczarkami... Renia, nic nie wyrzucaj Zrób sobie dyżurny bigos w zamrażarniku i trzymaj go na takie okazje, miedzy innymi. Kapusta zapiekana jest dobra ale musi się zapiekać ze 4 godziny, najlepiej pod półtorej kilową golonką... wtedy i kapusta i golonka w jednym czasie są dobre
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To z pewnością... chyba nie ma smaczniejszej golonki, jak duszonej w kapuście kiszonej...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Nie rób mi smaka... bo zaraz polece do sklepu
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Tez prawda Z reszta już jem żóltkownicę z 10 żółtek w którą udało mi się wmieszać 100g masełka
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|